hvordan man kan overvinde erektil dysfunktion uden stoffer

Erektil dysfunktion, også kendt som " impotens "eller " ED ", er en tilstand, hvor en mand ikke er i stand til at opretholde en erektion længe nok til at fuldføre en seksuel handling . Hver mand går igennem denne situation fra tid til anden , men når det bliver kronisk , kan det medføre en afbrydelse i dine relationer og sænke din selvtillid . Hvis du lider af erektil dysfunktion , kan flere ting gøres for at overvinde det , der ikke indebærer narkotika
1 .
tabe sig. Fedme er en tilstand, hvor du har en stor mængde af fedt på kroppen . Dette er en risikofaktor for mange sygdomme som diabetes , gigt , højt kolesteroltal og højt blodtryk . Erektil dysfunktion kan også opstå , når du er overvægtig . Til overvandt denne , skære ned på dit daglige indtag af mad . For at tabe et halvt kilo om ugen , reducere dit daglige indtag af 500 kalorier .
2 .
Opgiv cigaretter . Rygning er en vane, som kan give dig en følelse af afslapning . Men det er også vanedannende , og det kan begrænse strømmen af blod til arterier og vener , der leverer blod til din penis . Slutresultatet er erektil dysfunktion . Hvis du i øjeblikket ryger , give det op . Hvis du ikke ryger , så skal du ikke starte, og holde sig ude af vejrtrækning vifte af enhver , der gør, som passiv rygning er lige så slemt .

3 .
Skær ned på din indtag af alkohol . Alkohol kan være sikker , når du drikker med måde . Men når man indtager alkohol i for store mængder , kan du lider erektil dysfunktion . Ud over alkohol , skal du ikke bruge marihuana eller enhver anden ulovlig narkotikahandel til at overvinde erektil dysfunktion og øge din seksuelle lyst.
4 .
Deltag i afslapning aktiviteter . Psykologiske faktorer er ofte årsag til rejsningsproblemer . Dette omfatter høje stressniveau , angst , skyld , depression og træthed . For at overvinde alle disse følelser , deltage i afslapning aktiviteter såsom yoga , tai-chi , meditativ vejrtrækning og muskelafslapning.
5 .

Brug en penis pumpe , som er en batteridrevet enhed med et hult rør , der får placeret rundt omkring din penis . Når du gør dette , er en sæl dannet , og du udpakke luften , skaber et vakuum effekt . Blod flyder derefter til din penis , det bliver oprejst og du placerer en spænding ring på bunden af det for at forhindre blodet i at flyde ud igen . Du så have sex , og tage ringen af, når du er færdig .
6 .
Forøg din træning niveauer . Motion kan bidrage yderligere til at fremme vægttab , forbedre dit kredsløb og kan også bidrage til at forbedre dit humør . Målet for 30 minutters motion om dagen og gøre noget , du nyder at gøre . Eksempler kører , elliptiske uddannelse , vægttræning , trapper intensivering og svømning . Må ikke ride en cykel i længere perioder , da dette kan komprimere nerver og bringe strømmen af blod til din penis .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.