hvordan man kan tage Yasmin svangerskabsforebyggende

Yasmin , som fremstilles af Bayer Health Care , er en unik præventionsform , der også er ordineret til behandling af præmenstruelle dysphoric lidelse ( PMDD ) . Ifølge Bayerhealthcare. com , Yasmin indeholder progestin drospirenon , som gør det anderledes end andre p- piller . Drospirenon kan øge kaliumniveauet i kroppen , som kan være skadelige , hvis du har nyre- , lever- eller binyrer sygdom . Yasmin forhindrer graviditet ved at forhindre frigivelse af et æg fra æggestokkene og forebyggelse sædcellerne i at nå et æg ved at øge cervikal slim , ifølge narkotika . com . Under Yasmin er ganske simpelt , men kræver konsekvens
1 .
Tag den første pille i pakken på den første dag i din menstruation eller på den første søndag efter din periode begynder . Drik et helt glas vand med den . Konsultere din læge for at være sikker på at du kan vælge , hvad der betegnes som en " søndag start . " Valg søndag som den første dag for at tage p-piller vil hjælpe dig huske hvornår du skal starte en ny pakke piller og hjælpe med konsekvens .
2 .
Optag det tidspunkt på dagen , at du tog p-piller eller lave en mental note til altid at tage p-piller på samme tid af dagen . Vælg en tid, hvor du vil være usandsynligt at glemme . Sørg for, at pille vil være tilgængelige for dig på dette tidspunkt af dagen hele tiden . Yasmin er kun effektivt , når det er taget korrekt , og dette inkluderer at tage en pille hver 24 timer .

3 .
Fortsæt med at tage en pille om dagen i 21 dage . Disse piller er de aktive piller indeholdende drospirenon og ethinylestradiol , som er de hormoner , der gør Yasmin effektive til at forebygge graviditet .
4 .
Tag den første inaktive pille . Dette bør være den første dag i din menstruation nu . Disse inaktive piller er hvide og ikke indeholder nogen form for medicin . De tjener som en påmindelse til at tage en pille hver dag på samme tid af dagen .
5 .

Begynd på en ny pakke piller efter de inaktive piller er væk .

Tips og advarsler


 • Hvis du glemmer en dosis gøre det op , så snart du husker det og derefter fortsætte med at tage p-piller på din normalt planlagte tidspunkt . Hvis du går glip af to aktive piller tage to på Deres normalt planlagte tid for den aktuelle dag og for den næste dags dosis . Hvis du går glip tre piller , smide ud resten af flokken og starte med en ny pakke piller på søndag .
 • Brug en back up præventionsform i syv dage, hvis du går glip af mere end to aktive piller i en uge. Læs alle forholdsregler på produktet information pakke. Kontakt din læge, hvis du oplever ubehagelige bivirkninger .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.