hvordan svangerskabsforebyggende skum arbejde ?

Om kontraceptiv Foam


kontraceptiv skum er en agent , der er sat ind i skeden for at forhindre befrugtning. Der findes forskellige metoder til ansøgningen og skum kan anvendes sammen med andre former for prævention , såsom en membran , eller på eget initiativ. Skummet kan komme i form af aerosoler , som en stikpille eller imprægneret i en svamp . Svangerskabsforebyggende skum fungerer på to måder : ved at påvirke sperm 's motilitet og ved at dræbe sædcellerne med en sæddræbende creme .

motilitet Forebyggelse


kontraceptiv skum virker som en barriere , fældefangst sperm da det er udbrød i skeden . Sperm er stærke svømmere , men den ekstra viskositet af skum bremser dem ned . Det er vigtigt at indsætte skum ikke mere end 20 minutter før samleje . Vente længere , og skum kan opløse og vil ikke fælde sperm lige så effektivt.

spermicide


Skummet indeholder også en kemisk , Nonoxynol-9 , der dræber sæd , før de kan nå ægget . Brug svangerskabsforebyggende skum med en anden barriere metode , som kondomer eller en membran , tilføjer en ekstra grad af beskyttelse --- nogen sædceller barrieren misser vil blive dræbt af sæddræbende creme . Igen, fordi skummet ikke sprede over tid , er det afgørende, at du anvender skum kort før samleje .

Effektivitet


Selvom ingen præventionsform er 100 procent idiotsikker , når de anvendes korrekt , svangerskabsforebyggende skum alene er omkring 80 procent effektiv . Når det bruges sammen med kondomer , membraner og andre barriere metoder , kan svangerskabsforebyggende skum være så meget som 95 procent effektiv . Forkert brug af produktet reducerer niveauet af beskyttelse .

Fordele og ulemper

En af de største fordele ved at prævention skum , er , at de er let tilgængelige , og du behøver kun at bruge dem , når du har sex . Når det bruges sammen med latex kondomer , de nedsætter risikoen væsentligt for at fange seksuelt overførte sygdomme . En af de største ulemper ved prævention skum er, at de ikke altid er nem at bruge . Du er nødt til at sørge for at få skummet dybt ind i skeden , mod livmoderhalsen og skummet er kun affektive 10 minutter til en time efter indsættelsen . Hvis du ikke har haft samleje eller udløsning efter en time , skal du indsætte flere produkt- og vente yderligere 10 minutter. Nonoxynol -9 er også kendt for at forårsage udslæt og irritation og nogle kvinder kan ikke lide lækage , der opstår efter, da det overskydende skum forlader kroppen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.