indholdsstoffer i prævention

P-piller er en af de mest almindelige former for prævention og bruges til at forhindre, at sæd fra befrugtende ægget under samleje . Ud over at p- piller , også kaldet p-piller , prævention patches og injektioner og nødhjælp prævention er almindelige former for prævention , der er hormon baseret på. Over-the- counter prævention produkter ikke er afhængige af hormoner for at undgå graviditet .

Estrogen


P-piller udnytte syntetiske kvindelige hormoner for at undgå et æg i at blive frigivet fra æggestokken . Lav-dosis østrogen piller er tilgængelige og indeholder 20 mikrogram østrogen i forhold til den sædvanlige mængde på 30 til 50 mikrogram . De fleste p- piller indeholder både østrogen og progesteron ( gestagen ) og betegnes som en kombination piller . Typer af syntetisk østrogen omfatter ethinylestradiol og mestranol . Hormon- baserede prævention kan leveres i pille form , gennem epidermal plastre og lang levetid injektioner .

gestagen


gestagen bruges til fremstilling af p-piller for at skabe et fjendtligt miljø for sæden ved at ændre fysiske og kemiske sammensætning af forplantningsorganerne . Progestin-piller kan forhindre graviditet for de kvinder , der ikke kan tage østrogen eller som ammer . Plan B er en nødsituation mundtlig antikonception anvendes til at forhindre graviditet , når de traditionelle metoder som kondomer mislykkes , når regelmæssige p-piller blev sprunget over , eller når en kvinde havde ubeskyttet sex . Plan B piller indeholder hormonet levonorgestrel , som er en form for progestin i en dosis langt højere end de daglige piller , farmaceuter på Walgreens rapport . Plan B ikke indeholder østrogen og er ikke ment til at erstatte almindelige p- piller .

Nonoxydol -9


Det aktive prævention stof i sæddræbende midler er nonoxydol -9 , et kemikalie, som dræber sæd , rapporter Dr. Donnica Moore , en forfatter og kvinders sundhed pædagog . Sæddræbende sælges over-the-counter i forskellige former fra gel og skum til creme og stikpiller . Vaginal sæddræbende indeholder andre ingredienser , der skal overvejes før brug , hvis enten partner har kemisk allergi . De fleste sæddræbende også indeholde spormængder af benzalkoniumchlorid og octoxymol -0 .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.