kan en overaktiv blære årsag erektil dysfunktion ?

Om overaktiv blære


overaktiv blære er en tilstand, hvor blæren er alt for følsom og signaler for at urinere , før den er fuld . I nogle tilfælde indleder blæren tømme før personen er klar . Overaktiv blære bliver ofte omtalt som urgeinkontinens , fordi betingelsen forårsager en stærk trang til at tisse , kombineret med en manglende evne til at indeholde urinen inden for blæren . Der er flere mulige årsager til urgeinkontinens : blærekræft , blæresten , neurologiske sygdomme og skader . Men i de fleste tilfælde , ifølge National Institutes of Health , er der ingen specifik årsag . Urgeinkontinens kan forekomme i alle aldre , men er mest almindelig hos ældre .

Om Rejsningsproblemer


erektil dysfunktion opstår , når en mand har vedvarende og tilbagevendende problemer med at opretholde en erektion . Ligesom urgeinkontinens , er erektil dysfunktion mere almindelig i de ældre , men kan forekomme i alle aldre . Erektil dysfunktion var engang anset for at være en psykologisk tilstand, men i de senere år har lægerne opdaget den betingelse er ofte et tegn på en dybere problem . Erektil dysfunktion kan tjene som et tidligt tegn på hjertesygdom eller signal skader fra hypertension og diabetes . Nylige undersøgelser har vist mænd med urgeinkontinens er så tilbøjelige til at opleve erektil dysfunktion som mænd med hypertension , diabetes eller hjertesygdomme .

overaktiv blære og erektil dysfunktion


I september 2008 spørgsmålet om "Journal of Sexual Medicine , " Debra E. Irwin , Ph. D. fra University of North Carolina offentliggjorde resultaterne af en undersøgelse forbinder erektil dysfunktion med urgeinkontinens . Den undersøgelse, telefon interviews med 1. 004 mænd-en case-gruppe af 502 mænd med urgeinkontinens og en kontrolgruppe af 502 mænd uden-om urgeinkontinens symptomer , seksuel aktivitet og seksuel nydelse . Mændene i sagen gruppen viste signifikant flere tilfælde af nedsat seksuel aktivitet end kontrolgruppen . Sagen gruppen var også signifikant mere tilbøjelige til at have erektil dysfunktion end kontrolgruppen . Undersøgelsen viste, at forekomsten af erektil dysfunktion i tilfælde gruppen var den samme som for mænd med andre risikofaktorer for erektil dysfunktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.