om Extenze piller

Extenze har været et populært produkt for seksuel udnyttelse , da de annoncer startede vist for et par år siden . Spørgsmålet er stadig , hvad der menes med ekstraudstyr-om det virkelig betyder en udvidelse af penis eller midlertidigt udvidet og fastere erektion under seksuelle episode på at tage pillerne

Urter Ingredienser


Extenze består af alle naturlige urter og blandet med medicinske stoffer for at øge det mandlige organ , ifølge extenzetruth . com . Extenze arbejder på tre kamre , der giver blodtilførslen til penis . Pillerne strække afdelingerne og øge størrelsen af penis . Det tager et par uger for manden at se resultater , ifølge webstedet . Produktet også lover mere intense orgasmer .

De ingredienser opført i Extenze omfatter L-arginin , ginseng , sarsaparilla , halm , calcium , Maca ekstrakt , brændenælde , cayenne , ginkgo biloba -ekstrakt , Savpalme , Yohimbe , zink og andre ingredienser .

Rådgivning


Der er mange hjemmesider som støtter vidundere Extenze . De steder, der ofte leveres af forhandlere og ikke producenten af Extenze , Biotab Nutraceuticals . De steder undertiden indeholde en erklæring om ansvarsfraskrivelse , der siger de oplysninger om produktet ikke skal tages som professionel rådgivning . De rådgiver kunderne til at tage supplere efter samråd med en læge .

meninger Udtalelser


Selvom der ikke er noget bevis for, at produktet kan øge størrelsen , det kan være effektive til at øge libido på grund af planteingredienser . Nogle mennesker siger , at det virker fint for midlertidig udvidelse , der producerer hårdere erektioner hurtigere , men kritikere siger, at det ikke giver permanente udvidelsen . Der er positive og negative anmeldelser på forskellige hjemmesider . Kommentarer spænder fra , "Jeg har ikke mærke nogen størrelse forskel overhovedet , " på Answerbag. com positive påtegninger , ofte på hjemmesider i forbindelse med Extenze . Det største problem er , at udsagn og kritik er fra anonyme kilder . Der har ikke været velrenommerede kliniske forsøg for at bekræfte nogen krav . Fordi Extenze sælges som en urtekosttilskud , falder den ikke ind under Food and Drug Administration ( FDA ) regler .

Overvejelser


Klager over Extenze indebærer ofte dårlig kundeservice , vanskeligheder i annullering medlemskab og få garanteret restitutioner , som samt fortsat afgifter til kreditkort , i henhold til essortment . dk , en oplysning hjemmeside, og klage sites som Ripoffreport. com .

Komplikationer

Extenze hjemmesider siger tillæggene skal tages dagligt . De aktive ingredienser ud til at arbejde ved at udvide blodkarrene , der tillader mere blodtilførsel til penis samt andre områder af kroppen . Men , kunstige blodgennemstrømning øger også risikoen for medicinske komplikationer såsom sprænges blodkar .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.