om Vimax

Vimax er en penis udvidelsen system , der løfter bedre størrelse , udholdenhed og " det bedste sex du nogensinde har haft . " Det er markedsført af producenten som en fire-del system bestående af Vimax Extender PRO penis extender , Vimax urtekosttilskud piller , en Liquid RX Plus supplement , der hævder at øge seksuelle præstationer og levetid adgang til et websted , der giver " penis ekstraudstyr øvelser . "

FDA /DSHEA


Fordi piller og flydende RX Plus komponenter i Vimax system er klassificeret som naturlige kosttilskud , er de ikke reguleret som lægemidler af FDA . I stedet , de er underlagt de Diætmad tillægget Sundhed og Education Act , hvori det hedder , at producenten er ansvarlig for at sikre , at tillægget pågældende er sikkert , før det går til markedet . Fabrikanterne er også ansvarlige for at sikre , at mærkning af produkter er sandfærdig , så hævder , at Vimax vil give dig en større penis har sikkert ikke blevet evalueret af FDA .

planteingredienser


Den planteingredienser i pillerne del af Vimax system omfatter liderlig ged ukrudt, Panax ginseng , ginkgo biloba , Hawthorne , Savpalme , Tribulus terestris , dodder frø , halm ekstrakt og cayenne . Disse urter er blevet anvendt i forskellige former for traditionel medicin , for at stimulere sexlysten eller forbedre blodcirkulationen , men videnskabeligt bevis for deres effektivitet er sparsom til ikke-eksisterende .

Liquid RX Plus


Den ingredienser i væsken RX Plus supplement omfatter Muira puama , Catuaba , betelnød , stikkende aske og Maca , alt sammen i en base af destilleret vand og ethanol . Som med de ingredienser i pillerne , er de fleste af disse urter menes at øget mandlige potens , libido eller seksuel funktion , men der er intet videnskabeligt bevis for deres effektivitet i denne anvendelse .

Traction


Den Vimax Extender PRO penis extender sætter penis under trækkraften; produktet hjemmeside hævder , at uafhængige kliniske forsøg viser en gennemsnitlig 24 og 19 procent stigning i penis længde og omkreds , hhv. Men der er ingen henvisninger til, hvor disse undersøgelser kan verificeres .

Usædvanlige

Den Vimax hjemmeside præsenterer et par praksis, der er usædvanlige i det almindelige tillæg markedsføring verden . Du kan ikke bestille Vimax piller eller flydende RX Plus på deres egen gennem producentens , de er en bestiller option kun , når de købes sammen med Vimax Extender PRO , der fra slutningen af 2009 er prissat til knap 300 dollar . Den Vimax hjemmeside er der også synes ikke at have den sædvanlige advarsel om , hvordan supplement markedsføring påstande er ikke blevet evalueret af FDA .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.