om børnelokkere

Omkring 39 millioner voksne , der bor i USA har overlevet eller anden form for seksuelt misbrug som barn , ifølge børnemisbrug Forskning og Forebyggelse Institute . Instituttet mener, at 95 procent af børnemisbrug kan forebygges . Det begynder ved at anerkende tegnene på, at nogen kan være en børnemishandler

Identifikation


Udtrykket " børnemishandler " er vant til. beskriver en voksen eller ældre barn , der rører eller begår en tvungen seksuel handling på et barn . Et barn er defineret som enhver alder 13 eller under .

Misforståelser


Tidligere FBI-agent Kenneth V. Lanning , MS , er et stiftende medlem af den amerikanske Professional Society om misbrug af børn . I sin artikel " børnelokkere : , A Behavioral Analysis " han diskuterer nogle misforståelser omkring børnelokkere . Igennem 1950'erne og 1960'erne , mest af forsigtighedsprincippet litteratur om børnemisbrug fokuseret på , hvad Lanning refererer til som " fremmed fare . " Plakater budt på en beskidt gammel mand i en rynket regnfrakke som indbegrebet af en børnelokker . Imidlertid behov for yderligere forskning oplyste " bekendtskab forulempelse " er langt mere udbredt .
Da mange tilfælde af børnemisbrug ikke anmeldes , er det umuligt at citere nøjagtige statistikker . Men de fleste børnemishandling organisationer anslår , at bekendtskab forulempelse tegner sig for næsten 70 procent af de rapporterede tilfælde . Derudover børnelokkere er i alle aldre , racer og religioner .

Ekspert Insight


børnemisbrug er et kompliceret emne . Som sådan er der en bred vifte af teorier om årsagen . Begrundelserne for en katolsk præst kan afvige fra dem, der af en berømthed sanger , en berømt filminstruktør eller den kvinde, der ejer det lokale børnehaven . Forskere A. Nicholas Groth , Ph. D. , William F. Hobson , MS og Thomas S. Gary , M. Ed. , udført omfattende forskning på psykologi en børnemishandler . I deres artikel " The børnelokkere : kliniske observationer , " de beskrev børnelokkere som havende en følelse af utilstrækkelighed. Nogle har uløste problemer i deres egen psyko-seksuelle udvikling . Som sådan , voksen seksualitet er truende.

Effects


Virkningen af børnemisbrug er blevet undersøgt af mange organisationer . For eksempel fandt National Institute on Drug Abuse , at kvinder , der blev seksuelt misbrugt i løbet af børnemishandling havde en høj forekomst af narkotikamisbrug , alkoholisme , bulimi , angst , panikangst og depression .

Advarsler

Som nævnt , mange tilfælde af børnemisbrug ikke anmeldes . Cory Jewell Jensen , MS , og Steve Jensen , MA , for Center for Behavioral Intervention i Beaverton , Oregon, advarer om, at børnelokkere kan være så manipulerende med forældre , da de er med børn . I deres artikel " Forståelse og beskyttelse af dine børn fra børnelokkere og Predators , " påpeger de , at en børnemishandler kan forsøge at overbevise forældrene eller myndighederne , at barnet har fejlfortolket situationen. De kan påpege andre situationer, hvor barnet har fortalt en løgn , og de kan forsøge at overbevise forældrene om, at barnet er løs på tråden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.