pålideligheden af præventionsmetoder

Prævention , også kendt som prævention , er designet til at forhindre graviditet . Der er mange metoder og udstyr , der kan bruges til ikke blot at undgå graviditet , men også at forebygge seksuelt overførte sygdomme

barriere metoder


Barrier metoder , såsom kondomer og membraner , er designet til at blokere sædcellerne i at nå ægget . Denne metode har en succesrate på 80-89 procent , ifølge National Women 's Health Information Center ( NWHIC ) .

hormonale metoder


hormonale metoder , såsom p-piller , er patch og Depo skud , der er designet til at afbryde eller forhindre ægløsning og befrugtning . Ifølge den NWHIC , hormonelle metoder er en 85-. til 99- procent succesrate

Implant Metoder


Den intrauterin enhed ( IUD ) , en T-formet enhed indsættes i livmoderen for at forebygge befrugtningen , er den mest fælles implantat præventionsform . Sådanne metoder til prævention har en 99- procent succesrate efter NWHIC .

steriliseringsmetoder


Sterilisation metoder er kirurgiske procedurer, således at æggelederne hos kvinder til at blokere for æg fra at rejse til livmoderen . Hos mænd er sædlederen skæres til at blokere sperm . Disse metoder er 99 procent effektive , ifølge NWHIC .

Traditionel Metoder

Den mest almindelige traditionelle metode med prævention er afholdenhed . Undgå sex er den bedste metode til at forebygge uønskede graviditeter på grund af sin 100- procent succesrate .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.