typer af kirurgisk præventionsmidler

Forebyggelse graviditet er en fælles proces, der kaldes i næsten alle områder af verden. Prævention : enhver form for enhed, der bruges til at forhindre ægget i befrugtende . Der er flere forskellige måder både mænd og kvinder kan forhindre en graviditet . For dem, der er i længerevarende forhold , er færdig at få børn eller anses for at være i en høj risiko kategori for graviditet , kirurgisk prævention kan bruges som en langsigtet eller varig metode til at forhindre en graviditet :

Tubal ligatur


Tubal ligatur er en form for kvindelig kirurgiske prævention , hvor æggelederne er blokeret fra at tillade sædceller til at befrugte og æg. Æggelederne er enten ætses og brændt ud i enderne , fastspændt lukket eller bundet for at undgå en graviditet . Dette er en kirurgisk procedure , og skal foretages af en læge eller kirurg . Mange æggelederne ligations kan gøres ved laparoskopisk kirurgi --- hvor et lille snit er lavet i underlivet , og proceduren er afsluttet . Almen kirurgi udføres efter en kejsersnit er også populært og forhindrer patienten fra at skulle gå gennem yderligere kirurgi , anæstesi og healing tid . Denne type prævention er op til 99,9 % effektiv mod at forebygge en graviditet .

vasectomy


En vasektomi er en populær metode til kirurgisk prævention blandt mænd . En vasektomi er typisk udføres ambulant på et hospital eller avancerede kirurgiske klinik . Denne procedure er generelt gøres ved skalpel , laparoskopi eller hemostat metode . Den mandlige sædlederen er snipped eller bundet for at undgå sæd fra spændende kroppen . Denne type kirurgisk prævention har vist sig at være permanent selv om det kan vendes med en kirurgisk procedure, der kaldes en vasovasectomy . Tilbagebetaling tid til denne procedure er omkring 24 til 48 timer i første omgang , med lang sigt smerter og ubehag varig omkring 14 dage til en måned . Fejlrater er mindre end 1 % med denne type kontraception .

Hysterektomi


Under en hysterektomi bør ske med stor indsigt og uddannelse , hvad operationen indebærer . Mens generelt ikke en form for kirurgisk prævention på sin egen --- det gør at undgå graviditet på næsten en 100 %-sats af effektivitet . En hysterektomi er sandsynligvis udført på grund af en øget risiko for kvindelige organ sygdom eller svigt som kræft , endometriose eller fibroid tumorer . En fuld hysterektomi er hvor hele kvindelige reproduktive system er fjernet . En delvis hysterektomi kan betyde fjernelse af én eller flere reproduktive organer såsom æggelederne , livmoderen eller æggestokkene .

Essure


Essure er en form for permanent prævention , der bruger små indsætter for at forhindre sædcellerne for at nå æg . Indsatserne er implanteret bruger en type kateter , der går fra skeden op gennem livmoderhalsen , og derefter ind i livmoderen . Dette er en mindre kirurgisk procedure , der er involveret lidt at ingen skære medmindre udført af laparoskopi . Essure virker ved at opbygge arvæv vækst, der i sidste ende medfører en blokering eller væv barriere , der forhindrer graviditet . En x- ray test af æggelederne kaldes en hysterosalpingogram gennemføres inden for tre måneder efter første procedure at fastslå, om barriere væv er dannet korrekt . I mellemtiden er en anden form for prævention anbefales kraftigt . Samlet denne procedure er omkring 99,74 % effektiv til at forhindre en graviditet lang sigt .

Implanon

Implanon er en type prævention , der indebærer et lille snit skal foretages under huden til implantatet enheden . Denne type prævention er godt for op til tre år og har kun en 1 % fejlrate . Implanon indeholder gestagen , en type hormon , der bruges til at forhindre graviditet . På grund af brugen af hormoner i dette implantat , er der nogle bemærkes bivirkninger såsom vægtøgning , hovedpine og uregelmæssig blødning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.