virkningerne af stress på erektil dysfunktion

Om Stress


Stress er en fysisk og psykisk reaktion på en truende situation . Truslen kan være uhåndgribelige , ligesom truslen om at miste et job , eller håndgribeligt , som truslen om fysisk vold . Stress er en normal del af hverdagen , og en vis mængde stress er faktisk sundt . På kort sigt . stress fungerer som en motivator ved at hjælpe os med at genkende og flytte ud af usunde situationer For eksempel kan arbejde stress motivere nogen til at finde et andet job eller uddelegere nogle af hendes arbejdsbyrde . Når truslen er gået , stress går væk, og vores kroppe vende tilbage til normal . På lang sigt kan dog stress faktisk forårsage fysiske og endda psykiske skader .

virkninger af stress


Stress aktiverer kæmp-eller-flygt "responsen , hvor binyrerne frigive de hormoner cortisol og adrenalin i blodet stream . Cortisol stimulerer leveren til at frigive sukker til blodet for hurtig energi . Adrenalin får blodkarrene til at snøre , øger vejrtrækning og puls , og lukker ned i fordøjelsessystemet.
Formålet med kæmp-eller-flygt "responsen er at sætte os i stand til at fjerne den trussel , så vi kan vende tilbage til en afbalanceret tilstand . Den kæmp-eller- flygt "responsen er meget fysisk krævende , og kroppen er ikke udviklet til at være i denne tilstand i lange perioder .
I moderne tid , de fleste af de trusler , vi støder på , er ikke fysisk og kan ikke være let fjernes-vi kan ikke løbe væk fra stress på arbejdspladsen , hvordan vores forfædre kunne flygte en mastodont . Som et resultat , er vi mere tilbøjelige til at tilbringe måneder og endda år, kæmp-eller-flugt . Over tid steg den trange blodkar og kan føre til forhøjet blodtryk , hjerte-karsygdomme . Uregelmæssig blodsukker kan føre til overspisning og veje vinde og øget risiko for diabetes . Mave- effekter af stress kan føre til GERD , mavesår og andre fordøjelsesproblemer . Mennesker under vedvarende stress er også større risiko for depression

Stress og erektil dysfunktion


Stress er en medvirkende faktor for forhøjet blodtryk , hjertesygdomme , diabetes og depression-. som alle er til gengæld medvirkende faktorer for erektil dysfunktion . Derudover penis brug for en rigelig blodtilførsel for at opnå en erektion . Stress bremsende blodkarrene i ekstremiteterne , herunder penis , hvilket forhindrer tilstrækkelig blodgennemstrømning . Selv kortvarige stress kan påvirke seksuel funktion , fordi kroppen ikke er beregnet til at udføre seksuelt , mens de kæmper eller løbe væk . Men i tilfælde af kortvarige stress , bør organet er i stand til at reagere seksuelt , når stress er væk . Med langsigtede stress , når stress har passeret , kan patienten have for at behandle alle tilbageværende stress-relaterede sygdomme for at genoprette seksuelle funktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.