zyrexin bivirkninger

Der er mange produkter på markedet for mænd , der lider af lavt sex-drive eller manglende evne til at opnå og vedligeholde en erektion . Zyrexin er annonceret som et af de mest potente seksuel udnyttelse hjælpemidler til mænd . Tillægget er tilgængelig som en over -the-counter supplere eller direkte fra producentens hjemmeside , som påstår at Zyrexin er hurtigt virkende og bruger de mest effektive og naturlige ingredienser til rådighed . De påstande, som producenterne af Zyrexin er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration ( FDA ) .

Ingredienser


Ifølge produkt-critic. com , en af de primære ingredienser i Zyrexin er en urt udvindes fra afrikanske bark , kendt som yohimbine HCL . Yderligere ingredienser omfatter cnidium Monnier , en traditionel kinesisk urt , der anvendes som en libido forstærker , naturlige aminosyrer L-arginin og gamma amino smørsyre ( GABA ) , og epimedium , en udholdenhed-styrke urt .

Side Effects


Mange af de enkelte ingredienser, der udgør Zyrexin kan forårsage uønskede bivirkninger . Ifølge organisk- herb. com , kan yohimbin have betydelige skadelige virkninger-såsom hurtige puls , højt blodtryk , over-stimulering og følelser af angst . Mayo Clinic , at hvis yohimbin der bruges alt for det kan være farligt . Derudover kan det også medføre søvnløshed hos nogle personer .Selvom l-arginin er en naturlig aminosyre, der produceres af kroppen , emedtv. com hedder det, at alvorlige bivirkninger kan forekomme . Disse kan omfatte åndedrætsbesvær , allergiske reaktioner-såsom udslæt , nældefeber , kløe eller uforklarlig hævelse-hvæsen og vejrtrækningsbesvær eller synke . Mindre bivirkninger fra l-arginin kan omfatte mavesmerter og oppustethed , diarré , og gigt .Edmedtv. com hedder det, at bivirkninger fra epimedium kan omfatte svimmelhed , mundtørhed og opkastning . Sværere reaktioner på epimedium omfatte hurtig hjerterytme og allergiske reaktioner kan sammenlignes med virkningerne af L-arginin .Ifølge vitaminer-supplements. org , høje doser af gamma amino smørsyre ( GABA ) kan øge angst og søvnløshed . Andre mulige bivirkninger for GABA omfatter prikken i ekstremiteterne og mild kvalme .

Overvejelser


Zyrexin. com stater der ikke er nogen bivirkninger til deres produkt , og hævder deres produkt er blevet taget mere end 100 millioner gange uden uheld . Skaberne af Zyrexin kræve deres produkt er meget sikkert for de fleste mænd , med undtagelse af mænd , som ikke er sunde og find seksuel aktivitet for anstrengende . De giver en ansvarsfraskrivelse, der fastslår , at alle mænd skal tjekke med deres læge , før du bruger produktet. Selvom urtekosttilskud , der anvendes i Zyrexin er naturlige ingredienser , kan de forårsage uønskede reaktioner hos brugeren .

Fordele


Themanschoice. com foreslår Zyrexin kan være en fordel for mænd , der lider af erektil dysfunktion på grund af de øvrige indholdsstoffer i flere naturlige urter . Yohimbe hjælper med at øge udholdenhed og blodgennemstrømningen til penis . Epimedium , også kaldet " Horny Goat Weed , " er en kinesisk urt bruges som et afrodisiakum og dens evne til at øge køn drev og blodgennemstrømningen til det genitale område .

Advarsel

Mænd interesseret i at Zyrexin bør konsultere med deres læge , før du bruger dette produkt . Da påstandene fra Zyrexin. com ikke er blevet vurderet af FDA , skal der udvises forsigtighed før du bruger dette produkt ..


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.