aktiviteter til brug i en hiv workshop

Den Centers for Disease Control og Forebyggelse vurderer, at fra 2006 over 1,1 millioner amerikanere levede med hiv , hvoraf mange måske ikke var blevet diagnosticeret . Spredningen af hiv og aids i løbet af de sidste årtier har inspireret en bølge af HIV pædagogiske workshops, viderebringe oplysninger om forebyggelse , diagnosticering og behandling og fjerne myter om sygdommen . Der er også hands -on aktiviteter til fremme af hiv viden .

udsættes Myter


En af de vigtigste aspekter af hiv uddannelse indebærer adskillelse af populære myter fra fakta om hiv . Facilitatorer kan forberede en liste over populære hiv myter og deres tilsvarende virkelighed . Nogle eksempler på myter til at omfatte , er "Du kan få hiv fra ryster en inficeret persons hånd "," Kun mennesker, der har ubeskyttet sex er i risiko for hiv "og " hiv ikke kan behandles ved hjælp af narkotika . " Der er flere måder at gennemføre en workshop aktivitet , der diskuterer disse myter . For en mobil og interaktivt spil , tildele den ene side af rummet som " sande " og den modsatte side af rummet som " falsk ". Midt i rummet kan bruges som en ekstra " usikker " eller " ved ikke " plads . Efter hvert udsagn er læst , studerende flytter til den side af det rum, som de føler rigtigt identificerer det . Deltagere eller ledere føre en diskussion om myter og realiteter om hiv .En anden aktivitet om at udsætte myter er at være vært for en trivia spil . Opdel deltagerne i to hold . Hvert hold vælger en repræsentant til at gå til forsiden af plads til at reagere på en hiv- relaterede trivia spørgsmål læses af en gruppeleder . Efter meddelelsen er læst, repræsentant, der korrekt identificerer erklæring sandt eller falsk vinder et point til sit hold , hvis erklæringen er falsk , det vindende hold vinder en chance for at omformulere erklæringen , så det er korrekt for et ekstra point . Hold derefter sende to nye repræsentanter til forsiden af rummet til den næste runde . Holdet med den højeste score vinder . Passende belønning for sådan et spil bl. a. rød AIDS bånd eller magneter .

diskussionsgruppe Transmission Aktivitet


Du kan udbrede kendskabet til de variabler , der påvirker antallet af hiv-smitte gennem en diskussionsgruppe forudsigelse aktivitet . Hver gruppe skal beskrive en aktivitet , som de føler er lav risiko , moderat risiko , høj risiko og ekstremt høj risiko , de aktiviteter bør omfatte den måde, transmission og en beskrivelse af både den inficerede deltager og ikke-inficerede deltager . Efter grupper har skabt en skriftlig beskrivelse af deres forudsigelser , dele beskrivelserne med gruppen og bruge dem til at føre en diskussion om de forskellige transmissionshastigheder af HIV. Variabler som type transmission , brug af barrieren præventionsmetode og sundhed og køn inficerede partner bidrage til varierede transmissionshastigheder . En inficeret blodtransfusion resultater i den højeste sandsynlighed for transmission med en 90- procent sandsynlighed , mens transmission fra seksuel kontakt er så lav som . 3 procent til vaginal samleje , der er beskyttet eller mellem kvinder til så højt som 30 procent med en inficeret partner .

Timeline


HIV har beføjelse til at dramatisk påvirke liv , men det behøver ikke at afslutte en inficeret persons livskvalitet . HIV workshop aktiviteter bør engagere deltagernes kritiske og kreative hoveder i forestille eller diskutere måder, hvorpå hiv kan ændre et menneskes liv . Bed deltagerne om at skabe en tidslinje af deres gennemsnitlige dag og derefter reimagine deres tid linje, hvis de var hiv- positive , og mange aspekter af dagligdagen kan ændre sig, men andre, såsom deres job eller familie aktiviteter , kunne blive det samme .HIV-positive deltagere eller familiemedlemmer til hiv-positive deltagere kan føle sig tvunget til at tale i løbet af en hiv- workshop , der beskriver konsekvenserne af hiv på folks liv . Give deltagerne mulighed for at skrive et brev til hiv beskrive den indvirkning, det har haft på deres liv . Brevet kan være trist , vred , forvirret eller trodsig , og hvis deltagerne føler sig trygge ved at dele deres breve , indkalde andre medlemmer af gruppen at stille respektfuld spørgsmål eller tilbyde støtte .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.