hvad er blandet coliforme arter i celleprøve ?

Selv Pap generelt udstrygninger fokus på screening for kræft i livmoderhalsen , kan Pap rapporter og ofte indeholder oplysninger om eventuelle bakterier , der kan være til stede i prøven . Den blotte tilstedeværelse af bakterier på livmoderhalsen , herunder coliforme bakterier , som ikke nødvendigvis angiver en infektion . Faktisk ofte coliforme bakterier forekomme i vaginal prøver fra ellers raske kvinder , især dem forbi alder af overgangsalderen

celleprøve


En celleprøve er en simpel laboratorietest at tjekke for kræft eller andre sygdomme , der kan påvirke livmoderhalsen . Hvis du vil køre en celleprøve test , en læge bruger en pensel eller skrabning anordning til at indsamle celler fra livmoderhalsen . Lægen sender derefter cellerne til et laboratorium, hvor en specialist i patologi kan undersøge dem . Den patolog undersøger cellerne for at se om der er nogen kræft eller forstadier .Når lægen tager cellen prøven , noget, der sker for at være på overfladen af livmoderhalsen , der testes, kan få skovlede op som en del af prøven . Dette kunne omfatte cervikal slim , menstruationsblod eller bakterier eller andre organismer til stede på livmoderhalsen . Den blotte tilstedeværelse af bakterier i en celleprøve er ikke nødvendigvis grund til alarm . Den menneskelige krop regelmæssigt vært for en række af bakterier , og nogle af disse er gavnlige og mange andre kun forårsage sygdom , hvis kroppens normale balance bliver forstyrret . Selv om en celleprøve rapport fokuserer på , hvorvidt patologen fundet kræft og forstadier til celler , kan rapporten også nævner eventuelle bakterier , der var til stede , især hvis antallet eller typen af bakterier kunne tyde på en infektion .

Coliforme Bakterier


De coliforme bakterier er en forskelligartet gruppe af bakterier , der ikke nødvendigvis relateret til hinanden . For at kvalificere som en coliforme , skal en bakteriel art besidder visse egenskaber karakteristiske for den velkendte bakterier Escherichia coli , også kendt som E. coli . Disse egenskaber omfatter at have en stang-lignende form , ikke gengive via sporer , en evne til at leve i enten tilstedeværelse eller fravær af ilt ( facultatively anaerob ) og forskellige tekniske aspekter af celle væggen struktur og metabolisme . Ud over E. coli , også coliforme gruppe omfatter bakterier , der tilhører Citrobacter , Enterobacter og Klebsiella slægter .

Betydning


Coliforme bakterier er ikke ualmindeligt, at livmoderhalsen , men de er heller ikke det mest typiske bakterier til at område . I stedet , medlemmer af Lactobacillus gruppen er den mest almindelige bakterier både på livmoderhalsen og i vagina . Men , de bakterier til stede i disse områder ændring som reaktion på en række faktorer såsom hormonniveau eller brug af antibiotika . Navnlig vil enhver faktor , der reducerer antallet af Lactobacillus bakterier tillade coliforme bakterier , samt andre bakterier , til at formere sig .

hormonniveauer


Høje niveauer af østrogen kan forårsage kemiske og cellulære forandringer i livmoderhalsen og skeden , herunder reduceret surhedsgrad , blodtilførsel øget fortykkelse af vaginal og livmoderhalskræft foring væv og øget tilgængelighed af næringsstoffer . Disse ændringer fremme væksten af Lactobacillus gruppe af bakterier . Som en følge heraf har kvinder, der er gravide eller tager p-piller ofte en endnu større overvægt af Lactobacillus og er mindre tilbøjelige til havnen coliforme bakterier .I modsætning lav østrogen niveauer kan føre til øget antallet af coliforme bakterier . For eksempel vises de meget almindelige coliforme bakterier E. coli i vaginal prøver på mellem 6 procent og 16 procent af ikke-gravide kvinder i deres fødedygtige år , i henhold til " Mikrobiel Indbyggere af mennesker : Deres Økologi og rolle i sundhed og sygdom " af Michael Wilson . Dette tal stiger til 40 procent for kvinder efter overgangsalderen og kan være så højt som 34 procent i præ-teenagepiger .

Antibiotika

Når du tager et antibiotikum for at slippe af bakterier , der gør dig syg , skal du også ofte dræbe gavnlige bakterier, der lever andre steder i kroppen . Hertil kommer , dræber flere antibiotika off Lactobacillus bakterier mere effektivt end de gør andre typer , herunder coliforme bakterier . Som et resultat , kan antallet af coliforme bakterier i skeden og på livmoderhalsen øges med brug af antibiotika . Selv et lille antal coliforme bakterier ikke nødvendigvis skadelige i stort tal de kan forårsage bakteriel cervicitis eller urinvejsinfektioner .

Andre faktorer

En række andre faktorer kan også forårsage en stigning i coliforme bakterier . For eksempel har den sæddræbende creme Nonoxynol -9 nogle bakteriedræbende egenskaber . Især tendens Nonoxynol -9 til at dræbe Lactobacillus mere effektivt end det gør colibakterier eller andre fælles vaginale og cervikale bakterier . Colibakterier som E. coli er også mere rigeligt med kvinder , der bruger membraner til prævention , formentlig fordi den blotte indsætte mellemgulvet stigninger iltindholdet i skeden . Forekomsten af E. coli i skeden også går op med øget frekvens af samleje , hvilket igen kan resultere i en øget frekvens af urinvejsinfektioner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.