krave til håndled begrænsninger

Bondage, dominans og Sadomasochisme , ellers kaldet BDSM , er en form for konsensus seksuel rollespil , hvor en partner udøver magt , smerte eller begge på en anden . Selv om dette kan opnås uden brug af sexlegetøj eller udstyr , en bred vifte af hjælpemidler er til for at gøre oplevelsen mere behageligt at de personer, engagerende i spil . Håndjern, kraver , piske , floggers og begrænsninger er blot nogle af de udstyr, der anvendes i denne form for seksualitet

Funktion


Collar . til håndled begrænsninger immobilisere person portrættere en underdanig rolle i et seksuelt møde . Begrænsningerne binde ved håndleddet og på halsen . De kan binde begge håndled sammen , før yderligere binder dem til halsen , eller kan binde hvert håndled separat til halsen . Førstnævnte er mere udbredt end sidstnævnte . I forbinder håndled til halsen , er de bundne person ude af stand til at bevæge armene uden at spændingen på bindende mekanisme , som igen forårsager en fornemmelse af friktion , spændinger eller smerter i nakken . Krave til håndled begrænsninger kan fastgøres i den forreste eller tilbage-når fastgjort foran , det er her den pågældendes håndled tilbage, og vice versa .

Typer


Collar til håndled begrænsninger kan være hjemmelavet eller fremstillet kommercielt. Kommercielt produceret sorter kan være lavet af læder eller stål til tunge brug , eller mere tilgivende materialer som plastik for begyndere i BDSM verden . Hjemmelavet begrænsninger kan formet fra reb , zip bånd eller ved at kombinere allerede eksisterede kraver og håndled begrænsninger , som håndjern .

Fordele


Collar til håndled begrænsninger tillade person, der udøver den dominerende rolle seksuelle møde for at øve en større grad af kontrol over den underdanige . Ved at immobilisere den underdanige hænder , er den dominerende partner i stand til at bruge deres egne hænder til andre formål . Krave til håndled begrænsninger tilføre psykologisk stimulation for den underdanige partner-at blive holdt tilbage , kan føje til den illusion, at de er helt hjælpeløse , før deres partner . Den fysiske fornemmelse vi får, når de fastholdes person kampene kan give yderligere ophidselse for de bundne partner , mens den dominerende partner kan blive mere ophidset ved synet af deres partner i begrænsninger .

Misforståelser


Mottoet " sikker , fornuftige og konsensussøgende " er for de fleste BDSM interaktioner . BDSM ikke udgør misbrug, heller ikke giver den dominerende partner carte blanche til at gøre som de vil . Selvom beherskede , kan den underdanige partner stopper aktiviteterne på noget tidspunkt : en " sikker ordet " er aftalt begge parter , og når udtalt af den underdanige partner , er alle aktiviteter , der sættes en stopper for at drøfte eventuelle problemer , fysiske eller psykiske , den underdanige partner kan være stødt . Hvis kraven til håndleddet begrænsninger er ubehageligt , det er den underdanige partner ret til at sætte en stopper for det scenario . Hvis de begrænsninger, husker en traumatisk begivenhed fra personens fortid , kan de også sætte en stopper for spillet .

Overvejelser

Forskellige mennesker har forskellige størrelse håndled og hals . Når du køber eller udforme krave til håndled begrænsninger , tage hensyn til målinger af den person , som udstyret er beregnet til . Hvis du ønsker at anvende udstyret på mere end én person , eller den person er tilbøjelig til udsving i vægt , overveje at investere i indstillelige begrænsninger . Også overveje de anvendte materialer og hvordan det kan påvirke den person, der er bundet-rustfrit stål begrænsninger kan være for smertefuldt for længere perioder ad gangen, mens læder begrænsninger kan bringe etiske betænkeligheder til bordet . Tage hensyn til , hvordan begrænsninger vil blive anvendt-krave til håndled begrænsninger , der fastgør i ryggen kan være ubehageligt , hvis den bundne person er om på ryggen . Kontakt din partner på disse spørgsmål , når de vælger eller gør krave til håndled begrænsninger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.