hvordan man kan vide , om du er bøsse

Du behøver ikke bare beslutte at være homoseksuel , men du er nødt til at beslutte at acceptere den . Først , men du er nødt til at vide med sikkerhed , at du virkelig er
1 .
Tænk tilbage til din tidligste erindringer . Hvis du føler som om du altid har været anderledes , kan du være homoseksuel-men ikke alle homoseksuelle følte på den måde .
2 .
Ignorer stereotyper . Hvis du har nogle manerer , der ikke er normalt forbundet med dit køn , du er ikke nødvendigvis homoseksuel . Det modsatte er også sandt : ikke passer de stereotyper betyder ikke, du er ikke bøsse

3
Forstå at " bøsse "og " straight " ikke er alt der er . . Forskning udført af Kinsey årtier siden viste, at nogle mennesker har ønsker udelukkende for medlemmer af samme køn og andre har følelser udelukkende for det modsatte køn , men mange mennesker er et sted midt imellem .
4 .
Overvej om du virkelig føler som om du er eller bør være medlem af det modsatte køn . Hvis ja , kan du blive transseksuelle , hvilket ikke er det samme som at være homoseksuel .
5 .

Undersøg dine dybeste følelser nøje . Det er helt normalt, at folk-især teenagere-at have en crush på en person af samme køn eller at lægge mærke til det mere attraktivt for en person af samme køn , men det betyder ikke, du er bøsse , medmindre dine ønsker for det samme køn er stærkere end dine ønsker for det modsatte køn .
6 .
Prøv ikke at lade samfundet sky din dom om, hvorvidt du er bøsse . Husk at både American Psychological Association og American Psychiatric Association sagde i 1970'erne , at intet er galt med at være bøsse eller lesbisk .

gode råd og advarsler


 • Labeling selv er egentlig ikke nødvendigt overhovedet . Det er vigtigt at være glad og måske at finde nogen at være tilfreds med , men du behøver ikke at acceptere et hvilket som helst etiket-og alle de bagage , der går sammen med det .
 • Tag dig god tid til at beslutte , hvor du falder om seksuel orientering kontinuum . Hvad er det kapløb
 • Og husk , hvis du ikke er lykkelig i den slags relationer , du har prøvet , kan du-? eller måske ikke-være gladere , hvis du prøver andre former for relationer . Lykken er ikke altid kun forbindes med sex på den person, du er sammen med .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.