mandlige ekstraudstyr pumpe

Dele af en Male Enhancement Pumpe


En mandlig ekstraudstyr pumpen er en simpel mekanisk anordning specielt designet til at skabe et vakuum . En aflang cylinder er åben i den ene ende og forseglet på den anden side med en gummi ærme . Dette ærme er forsynet med en sikkerhedsventil . En slange tillægger ventilen og en pumpe . Den mekanisme kan skilles ad for rengøring og opbevaring .

Male Enhancement Pumpe Placering


En mand , der er delvis vakt vil placere cylinderen del af den mandlige ekstraudstyr pumpen ( også kendt som en penis pumpe eller vakuum erektion enhed ) over hans penis . Det passer skal være helt stram, men det bør ikke være smertefuldt stramt .

Attached vakuumpumpen


Når flasken er korrekt placeret over penis , den mand vil nu bruge den pumpe, der er knyttet til cylinder og pumpe ud i luften , hvilket skaber et tomrum inden i cylinderen . Dette vakuum fører til en efterfølgende stigning i blod flyder til penis , og resultatet er en midlertidig bæredygtig erektion . Pumpning skal ske gradvist for at undgå skade på penis . En sådan skade kan opstå , hvis manden er pumpe hårdere og længere end nødvendigt. Det kan også ske, hvis han ikke indse, at han allerede har nået målet om at pumpe .

andet Tanker


Selv som mandlige ekstraudstyr pumper kan anvendes under forspillet af et par eller under onani , de blev betragtet faktisk er nødvendigt for seksuelt aktive mænd lider af erektil dysfunktion ( ED ) . Tilgængeligheden af Viagra har mindsket efterspørgslen efter penis pumper , der anvendes til medicinske formål . Da medicinske autoriteter-som f. eks Mayo Clinic ( et link er blevet leveret i afsnittet Ressourcer )-har advaret mod den gentagne brug af mandlige ekstraudstyr pumper på grund af de vævsskader , de forvolder .

Midlertidig

Internet markedsføring har solgt mandlige ekstraudstyr pumper som penis udvidelsen enheder . Det er vigtigt at forstå, at disse enheder ikke virker til dette formål . De er kun nyttige-på en midlertidig basis-for en mand med ED , som ønsker at opnå en erektion . Ingen mængde af pumpe vil øge længden af den mandlige medlem i stedet , er der en god chance for , at overforbrug af enheden fører til alvorlige sundhedsproblemer.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.