hvor kommer herpes kommer fra ?

Herpes kommer fra herpes simplex virus , som overføres , når en person kommer i kontakt med beskadiget eller irriteret hud omkring kønsdelene inficeret med virus. Selv om herpes virus ikke er livstruende , er det ikke helbredes

Typer


Der er to typer af herpes simplex virus . Herpes simplex virus type 1 ( HSV -1 ) er den mest almindelige form for herpes , mens herpes simplex virus type 2 ( HSV -2 ) vises i læsioner omkring munden .

Tidsramme


Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse , symptomer inden for to til fire uger . Herpes virus overføres straks , når den person, der rører det inficerede område .

Geografi


Herpes overføres fra et åbent sår forårsaget af virus . Det kan ligne en lille bums , en blister , eller en læsion , der ligner en hemorrhoid .

Misforståelser


Nogle mennesker tror, herpes er kun overføres via genital kontakt . Mundtlig kontakt med kønsdelene også overfører herpes virus til munden , der forårsager sår i munden .

Forebyggelse /Solution

For at undgå herpes , undgå at have ubeskyttet sex med en partner , der ikke har testet for kønssygdomme . Selv partnere uden synligt sår kan passere herpes til en anden .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.