Hvor effektive er kondomer med sæddræbende creme ?

spermicide


sæddræbende er kemikalier , som dræber sæd , før de er i stand til at befrugte et æg . De er almindeligt anvendt som cremer , lotions , sprays og skær , der skal anvendes under samleje for at undgå graviditet . På sin egen , er spermicide den mindst effektive måde at forebygge graviditet . Men når den kombineres med beskyttelse af et kondom , kan sæddræbende tilføje et ekstra lag af beskyttelse mod graviditet .

Effektivitet


Den mest almindelige form for spermicide kaldes Nonoxynol 9 . Når det bruges sammen med et kondom , er det sæddræbende creme normalt blandes med kondom 's smøremiddel . Ifølge den amerikanske University i Washington , DC , sæddræbende på deres egen kun har en effektivitet på 79 procent . Men , når den kombineres med et kondom , at effektiviteten sats rejser til 99 procent . Fordelen ved at bruge en sæddræbende creme kondom er ekstra beskyttelse, hvis kondomet lækager eller pauser . Enhver sædceller at undslipper kondomet , bør aflives ved kontakt med sæddræbende creme .

kønssygdomme


I modsætning til mange nogle overbevisninger , ikke sæddræbende creme ikke beskytter dig mod HIV eller andre seksuelt overførte sygdomme. Kondomet selv vil give det mest beskyttelse, men hvis kondomet går i stykker eller fejl , vil spermicide kun dræbe sædcellerne , ikke nogen sygdom , der kan ledsage sædvæsken .

farer


Der er et par farer , der kan forbundet med en sæddræbende creme-kondom . Det er vigtigt at sikre , at begge parter ikke er allergisk over for spermicide eller latex . Latex allergi er især almindelig og kan resultere i et behov for at bruge syntetiske eller lam-hud kondomer for at undgå en potentielt alvorlig allergisk reaktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.