Hvorfor skal jeg hele tiden bakteriel vaginose ?

Bakteriel vaginose eller BV , er en fælles og behandles vaginal infektion , som kan være svære at slippe af med , selv når en kvinde lykkes at slippe af med BV , kan tilstanden vende tilbage

Definition


En række bakterier findes naturligt i enhver kvindes vagina . Normalt gode bakterier , eller " planter ", holder skadelige bakterier i skak . I BV , er balancen mellem gode og dårlige planter ked , så skadelige bakterier til at blomstre

Symptomer


Kvinder med bakteriel vaginose kan opleve kløe og brændende , en tynd grå eller hvid udledning , og en stærk trannet lugt . halvdelen af kvinder , der har den betingelse har ingen symptomer .

hvorfor det sker


Den nøjagtige årsag til BV er ikke kendt . Nye eller flere sexpartnere , douching , parfumerede badeprodukter , tætsiddende tøj , rygning og forkert aftørring er mulige årsager .

Behandling


Behandling omfatter mundtlig eller topikale medikamenter ( undertiden begge) og fjernelse af hvad der måtte være årsag til tilstand .

Gentagelse

Tag alle de foreskrevne medicin og gennemføre det fulde behandlingsregime for at fjerne den betingelse . Bakteriel vaginose kan gentage sig , når de betingelser eller adfærd , der førte til den ubalance gentages .

Forsigtig

Bakteriel vaginose kan være en alvorlig tilstand for gravide kvinder eller kvinder, der får gynækologisk kirurgi , og det kan også føre til mere alvorlige tilstande , hvis venstre ubehandlet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.