P-piller risikofaktorer

P-piller er prævention valg for millioner af kvinder . I dag har mange nye p- piller blevet på markedet, som kan reducere de bivirkninger og risici forbundet med dem . Dette betyder ikke, at de er helt sikker for alle kvinder . Kvinder , der er over 35 år, og røg bør give op med at ryge , hvis de beslutter at forblive eller begynde p- piller . Der er risikofaktorer, der kan opstå fra at tage p- piller for både kvinder der ryger og kvinder, der ikke ryger .

Funktion


Når taget ordentligt , p-piller er meget effektiv til at forhindre graviditet, samt reducere kramper og varigheden af hver menstruationscyklus . Hertil kommer, at hvis det tages i flere år , kan p-piller mindske risikoen for kræft i æggestokkene

Typer


De typer af risikofaktorer fra p-piller omfatter, men er ikke begrænset til : . kvalme , brystspænding , vægtøgning , spotting mellem perioderne , moodiness eller hovedpine . Andre ikke så almindelige , men mere negative risikofaktorer omfatter : . blodpropper , slagtilfælde , leversygdomme , hjerte-kar- sygdomme og brystkræft

Overvejelser


Disse kvinder, som er over 35 bør ikke ryge , da der er en øget risiko for at udvikle brystkræft , slagtilfælde eller kardiovaskulær sygdom . Højere kolesteroltal og højere blodtryk er også blevet bemærket i dem, der fik p-piller .

Advarsel


Altid konsultere din læge , hvis du tror du er gravid og smid al ubrugt p- piller . Der har været tilfælde, hvor de højere østrogen niveauer i p- piller har været knyttet til spontane aborter hos dem, der ikke vidste de var gravide .

Selvom pille er 93 procent til 97 procent effektiv mod graviditet , beskytter den ikke mod seksuelt overførte sygdomme .

Teorier /Spekulation

Visse typer af p-piller kan anvendes i større doser som en " morgen efter " pille . Kontakt din læge , før du forsøger denne metode . Han vil være i stand til at give dig den rette dosis i dette tilfælde .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.