anvendelser af plan b

Plan B er en pille , der bruges som nødprævention . Hvis de anvendes korrekt og inden for 3 dage efter at have ubeskyttet sex , kan det medvirke til at sænke risikoen for graviditet . Plan B skal kun bruges som en akut sikkerhedsforanstaltning , ikke som en måde at afbryde en uønsket graviditet eller som rutinemæssig svangerskabsforebyggende

Funktion


Plan B indeholder høje niveauer af levonorgestrel , et hormon der findes i de fleste prævention . Du tager 2 piller 12 timers mellemrum .

Passende anvendelse


Plan B arbejder som en back- up til andre svangerskabsforebyggende midler. For eksempel , et kondom pauser , hvis , eller hvis du glemmer at tage din pille , er det effektivt . Det kan også bruges , hvis nogen beskyttelse blev brugt i første omgang .

uhensigtsmæssig brug


Hvis du allerede er gravid , Plan B er ineffektiv . Hvis du er allergisk over for andre prævention medicin , vil du også opleve en allergisk reaktion over for Plan B.

Effekt


Plan B er mere effektiv , hvis der anvendes hellere før end senere . Ifølge dens producenter , har det forhindret graviditet i 7 ud af 8 sager .

Frekvens

Selvom det ikke bør anvendes som en rutinemæssig prævention , er der ikke indberettet skader i genanvendte af Plan B.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.