coital tilpasning teknik

For mange par , der finder det vanskeligt for kvinden at opnå orgasme vaginalt uden direkte at stimulere klitoris , udforskning af alternative elskov stillinger som coital tilpasning teknik ( CAT ) kan være lige billetten til det spændende og givende sexliv de har søgt . for

Exploration


Coital tilpasningen er en meget effektiv teknik og perfekt for par der ønsker at udforske , men ikke revolutionere deres elskov med eksotiske eksperimenter . Teknikken er simpelthen en variation af den traditionelle missionær stilling med parrets over for hinanden og manden på toppen . Den væsentligste forskel er i hovedsagen bevægelse . Snarere end at kræve manden at støde hurtigt indebærer denne holdning begge parter vuggende deres pelvises mod hinanden uden problemer .

holdning


Manden ligger på toppen af kvindens ansigt til ansigt med deres hofter tilpasset ens. Manden kommer ind i kvinden fra mellem hendes ben med kvindens ben lidt fra hinanden med bøjede knæ . Denne position manden flere inches højere op på kvindens krop end i missionærstillingen , så tryk, hendes klitoris . Kvinden sten hendes bækken fremad , så manden kan glide ind og ud med kvindens ben svøbt omkring hans kalve . Manden kan rulle lidt til den ene side at lade ham hvile hans krop ud af kvindens overkrop . Den vuggende bevægelse gælder kontrollable pres på bunden af penis og kvindens klitoris , hvilket gør for en målrettet bevægelse og effektiv orgasme .

Alternativer


Brug samme tilpasning, men har kvinden at holde hendes ben lukket og mandens på begge sider af hendes . Dette gør det muligt for kvinden også at anvende pres , klemme hendes lår sammen , mens vuggede hendes bækken . Den samme position kan opnås med den kvinde på toppen som en variation .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.