det bedste tidspunkt at få en pige gravid

Mens en kvinde kan blive gravid ved samleje på næsten ethvert tidspunkt af måneden , er visse dage i hendes menstruationscyklus betragtes som mere frugtbare end andre . Ved at spore tegn som frugtbar cervikal slim , gennemsnitlig cyklus længde og basal kropstemperatur , kan datoen for ægløsning forudsiges . Ved at kende datoen for ægløsning , kan en kvinde afgøre hendes mest frugtbare dage , som er de bedste dage i hendes cyklus , som har samleje for at øge chancerne for en graviditet

livmoderhalsen


Som indgang til livmoderen , livmoderhalsen spiller en stor rolle i udformningen . Ved starten af en kvindes cyklus , er livmoderhalsen åbner lave og lukket. Teksturen af livmoderhalsen er fast . Da cyklen skrider frem, livmoderhalsen rejser op , åbnes, og bliver blødere . Alt dette er i støtte for at tillade fri passage af sædceller mellem vaginal kanalen og livmoderen .

Passage af sædceller assisteres af cervikal slim . Denne væske udskilles af kvindens krop for at skabe et sundt miljø for sædceller . Sædceller kan overleve i raske livmoderslimhinden i op til tre dage , øge en kvindes chancer for at blive gravid . I begyndelsen af cyklus , er cervikal slim ikke er til stede eller er lav i mængde . Da cyklen skrider frem, slim bliver tykkere og vådere , tage på en cremet look . På det mest frugtbare sted på cyklen , vil slim være klar , elastisk og rigelige . Det ligner den hvide af en rå æg og mange steder er omtalt som " æg-hvid livmoderslimhinden. " Dette er den sundeste slim for sæd , og dens tilstedeværelse viser forestående ægløsning .

Ægløsning


Ægløsning er frigivelsen af æg eller æg fra en eller begge af æggestokkene . Dette sker på et andet punkt i de enkelte kvindes cyklus . Den mest frugtbare dage i en cyklus er dagene før og umiddelbart efter ægløsningen . Som sæd kan overleve i frugtbar cervikale slim , der har samleje før ægløsning sikrer, at der er en sund guldgrube af sædceller venter på at opfylde ægget . Dagen før og dagen for ægløsning er de bedste dage , hvor at have samleje med henblik på undfangelse .

Ægløsning kan bestemmes af flere tegn . Første er ovennævnte cervikale position og sammenhængen i den cervikale slim . Andet er den basale kropstemperatur , hvilket øger på eller lige efter dagen for ægløsningen og forbliver høj indtil slutningen af cyklussen . For at få en nøjagtig diagram , basale kropstemperatur skal tages på samme tid hver morgen , efter mindst tre timers søvn .

lutealfasen


Den lutealfasen er efter ovulation fase, hvor tid fertilitet dramatisk er faldet . Som livmoderhalsen lukkes, virksomheder og sænker , der ikke længere er fri passage for sædcellerne at komme ind i livmoderen . De cervikale slim vender tilbage til cremet , klæbrig , og i sidste ende tørrer eller forsvinder . Dette varsler den forestående menstruation . Det er usandsynligt, at en kvinde kan blive gravid under sin lutealfasen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.