detaljerede instruktioner om prostata massage

Prostatakirtlen er en del af den mandlige reproduktion system , medvirken i produktionen af sædceller og bidrager til ejakulation kraft . Gennem historien, læger og andet sundhedspersonale rutinemæssigt prostata massage på deres mandlige patienter , især dem med udvidet prostata . I dag er massage primært ske ved urologer .
Men fordi nogle mænd finder det behageligt at have deres prostata masserede har loven været bragt i nogle par « soveværelser . Hvis din mand er interesseret i at prøve noget nyt , kan disse tips hjælpe dig give ham en ordentlig prostata massage .

Forberedelser til prostata massage


En mand , der vil modtage en prostata massage skal tømme sin tarme og blære først, og han bør overveje iblødsætning i en balje til at hjælpe ham slappe af . Hvis en blød i karret ikke er muligt , bør manden grundigt rense hans anal område . Den person, som planlægger på at gøre massage bør skære hendes negle korte og har en latex handske og en vandbaseret glidecreme i nærheden .

Indledende Massage


Prostata massage er bedst udføres på en mand, der er vakt . Efter en lidt intimitet , anmode manden komme ind i en position , der er behagelig for ham . Derefter sættes på den sterile handske og anvende smøremiddel til en eller to fingre . Massage skal begynde forsigtigt omkring mellemkødet , eller ydersiden af anus . Massere området under testiklerne vil også bidrage til at stimulere prostata .

Udførelse af massage


Når manden er afslappet , så fortæl ham at tage en dyb indånding og derefter udånder . Da han udånder , skal du indsætte en eller to fingre ind i anus , med puder af fingeren ( r ) opad mod testiklerne . Finger ( r ) skal forsigtigt bevæge sig langs endetarmen og derefter glide dybere inde , indtil du føler prostata , som er rund og voluminøse , som en valnød eller et æg . Det kan generelt mærkes omkring to inches forbi anus .
Når prostata er placeret forsigtigt bevæge fingeren ( r ), som om du var at gøre "kom her " bevægelse , men husk, at prostata er meget følsom . Du kan veksle dette med cirkulære bevægelser ved hjælp af pad ( r ) af fingeren ( r ) . Ved at eksperimentere forsigtigt med forskellige beslutningsforslag vil du lære, hvad din partner har , og hvor længe han ønsker, at massage kan fortsætte.
En mand kan opleve en erektion , har væske sive ud af hans penis eller ejakulere , men nogle beslutter, at de ikke kan lide det.

Special Tips


Lad din partner guide dig som til mængden af pres og bevægelser han nyder . Husk , at prostata er meget delikat , og for meget tryk kan resultere i personskade eller infektion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.