hjemmelavet afrodisiaka for kvinder

Nogle gange kan en kvindes seksuelle drev er ikke , hvad det var i hendes tidlige 20'erne . Da kvinder alder, mister de noget af det drev , at deres betydningsfulde andre nød . Heldigvis er der et par ting , du kan finde i dit eget køkkenskabe , der er kendt afrodisiaka , som kan hoppe starte en kvindes sexlyst , så hun kan nyde den handling oftere

Food Afrodisiaka


Der er mange fødevarer, der har elskovsmiddel egenskaber . Fødevarer som chokolade , der menes at frigive serotonin , den lykkelige hormon , fra hjernen som forberedelse til sex . Serotonin er også udgivet gennem motion og orgasme . Østers er også kendt som afrodisiaka på grund af deres høje koncentration af zink , som producerer testosteron , det hormon mest kendt for at få kvinder i den rette stemning. Chilipebre kan også bidrage til at sætte stemningen , da de indeholder capsaicin , der stimulerer nerveenderne som forberedelse til sex . Prøv madlavning nogle af disse fødevarer til middag , før en særlig aften , eller brug chokolade som forspil ved at fodre hinanden chokolade-dyppet jordbær .

Herbal Afrodisiaka


Visse fælles naturlægemidler kan også hjælpe hoppe starte en ellers mat kærlighedsliv . Sojabønne er en potent afrodisiakum , der øger frigivelsen af østrogen hos kvinder , og også øger blodtilførslen til kønsorganerne . Guduchi kan bidrage til at forbedre en kvindes styrke og velvære som forberedelse til seksuelle handlinger , samt give anti-stress egenskaber . Stress er en af hovedårsagerne kvinder mister deres seksualdrift . Kinesisk ginseng kan ændre energiniveau , som giver dig mere energi til at have mere sex , men skal opfattes som en langsigtet urtekosttilskud for at få de bedste resultater.

Duft Afrodisiaka


Visse dufte , der let kan findes rundt om i hjemmet kan også fungere som afrodisiakum . Duften af vanilje har vist sig at vække både mænd og kvinder , samt en musky lugt . Selvfølgelig er det mest potente duftende elskovsmiddel for kvinder feromoner , at en mand har på hans hud naturligt . Prøv belysning nogle duftende stearinlys eller bruger en musky duftende kropsmassage olie for at indstille den rette stemning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.