hvad er årsagerne til en høj libido hos kvinder ?

Libido er et stort problem for mænd og kvinder , når det er for højt eller for lavt . Der er mange årsager til en høj køn drev , men en lidt høj libido er normalt til en vis grad . Enhver kvinde er forskellige , og nogle kvinder er naturligvis mere følsomme over for seksuel stimuli end andre . Det betyder , at røre , kysse og andre ting kan forårsage en kvinde med en høj libido at blive vækket hurtigere , mens andre kvinder kæmper for at komme i stemning

Indstillinger


En sund libido er vigtig , men der er tilfælde, hvor en kvindes libido er så høj , at der forårsager alvorlige problemer i hendes liv . Undertiden årsagen skyldes en medicinsk tilstand, som kan normalt let behandles med terapi eller medicin . Hvis en kvinde høje libido resultater i hendes have relationer uden for ægteskab, kan hun søge hjælp gennem rådgivning . Det ikke går så langt for de fleste kvinder , men for nogle er det et problem, især hvis hun blev misbrugt som barn .
Misbrug kan medføre en kvinde til at gøre fattige domme om, hvem hun har sex med , hvilket gør det vanskeligt at forblive engageret i et ægteskab . Hun kan forsøge at arbejde sig igennem dette med støtte fra sin ægtefælle og en professionel terapeut . Der er også medicin til rådighed for alvorlige tilfælde. Det er vigtigt at se en læge for en korrekt diagnose .

Bipolar lidelse


Kvinder , der har bipolar lidelse tendens til at have en høj sexlyst . Denne betingelse er også kendt som en manio- depressiv lidelse, som skifter fra mani episoder til perioder med relativ fred . Rådgivning og humør afbalancering medicin kan bruges til at kontrollere tilstand og mange af de symptomer forbundet med det .

Vedvarende seksuel ophidselse Syndrome


Vedvarende seksuel ophidselse syndrom er en tilstand, der forårsager en kvinde at have en meget høj libido til det punkt, gene . Selv den mindste berøring kan få hende til at få orgasme eller endda flere orgasmer på en dag . Hun har en konstant følelse af oppustethed i kønsdelene skyldes overskydende blod flyde . Dette kan medføre en kvinde ikke til at nyde sex , fordi den konstante stimulation er overvældende .

Hyperadrenalism


Hyperadrenalism er forårsaget af høje niveauer af binyrehormoner i kroppen . Denne betingelse kan bringes den af kortikosteroider eller anden medicin , såsom adrenalin . Andre symptomer , der kan indikere en kvinde lider af hyperadrenalism er en stor mængde af fedt på den øverste del af ryggen , øget kropsbehåring , ansigts hår og hårtab på hovedbunden .

pankreatiske Tumor

Bugspytkirtelkræft endokrine tumor er sjældnere , men det kan også forårsage en kvinde at have en høj libido . Hvis en tumor udvikler sig i bugspytkirtlen , kan det medføre en kvinde til at udskille store mængder insulin , somaostatin og glucagons , som kan påvirke hormon niveauer og gøre en kvinde mere seksuelt aktive .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.