hvor hurtigt kan man ægløsning efter standsning af pillen ?

Hvad er p-piller ?


P-piller , også kendt som p-piller eller de kombinerede p-piller , er en metode til at forhindre graviditet , at kvinderne tager mundtligt . P-piller blev først godkendt af FDA i 1960 og siden da har været en populær metode til prævention for kvinder . P-piller er foreskrevet i de fleste gynækologer i USA og gives til de fleste kvinde , der anmoder om det med en fysisk intern eksamen . P-piller 's risici omfatter blodpropper og slagtilfælde , og disse risici er øget , hvis du er ryger . P- piller har også den ekstra fordel at regulere menstruationscyklus og rydde op akne hos nogle patienter.

Hvad gør p-piller gøre?


P-piller tages én gang om dagen i en periode på tre uger , så stoppede for fire til syv dage , afhængig af mærke af p-piller . Nogle p- piller , ligesom Seasonique , indeholder fire lige uger af p-piller og er kun stoppet én gang hver tredje måned. P-piller forhindrer ægløsning , hvilket er, når ægget rejser gennem æggelederne til livmoderen , og ændrer sammensætning af livmoderslimhinden for at forhindre sædcellerne i at trænge ind og gøde ægget . Fordi ægløsning er standset helt , der er en meget lille chance for at blive gravid , når man tager p-piller hver dag .

Hvad sker der , når jeg Stop Pill ?


Efter at standse pille , vil ægløsningen fortsætte . De fleste kvinder har ikke problemer med at få gravide efter ophør af p-piller . Ifølge Mayo Clinic , vil det formentlig tage omkring to uger at begynde ægløsning igen . Du må ikke få din menstruation den første måned efter at have stoppet prævention , men du kan stadig være ægløsning-det kunne også tage så få som fire dage eller så meget som flere måneder til at begynde ægløsning , og det er muligt at blive gravid , når du tager ikke de p-piller . Du kan kontrollere, om sikker på at se, om du har ægløsning ved at købe en ægløsning kit fås hos de fleste købmænd , eller gå til din læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.