hvor ofte skal en sanitære serviet ændres ?

En sanitære serviet eller pad er båret af kvinder i deres menstruationscyklus til at absorbere strømmen af menstruationsblod . Typisk lavet af absorberende bomuld eller cellulose , de kommer i mange forskellige størrelser og udformninger

Når Ændre


En sanitære serviet bør ændres baseret på, hvor meget blod den har absorberet . Som nogle kvinder oplever mere blodgennemstrømning end andre , hvis de skulle ændre deres pad oftere .
typisk den gennemsnitlige tid mellem skiftende pads er tre til seks timer . Over tid , dog vil de fleste kvinder lære , hvordan deres krop fungerer , og finde ud af en tilstrækkelig tid til at skifte puden for at undgå ubehag .
Kvinder kan også ændre puden på grund af en usædvanlig kraftig strøm og lækker , og generel ubehag at bære puden i mange timer .

Sammenligning med Tamponer


Mens hyppigheden , hvor du ændrer hygiejnebind er afhængig af den enkelte, bør tamponer ændres hvert 07:56 timer for at forhindre giftige chok syndrom, en sjælden men alvorlige og potentielt dødelige sygdom . Risikoen for toksisk shock syndrom er øget , hvis super absorberende tamponer bruges på den letteste dag i den periode , men i stedet bør man altid bruge en tampon med den mængde sugeevne er nødvendigt for strømmen på en given dag .
Risikoen for toksiske choksyndrom kan mindskes ved vekslende brug af puder og tamponer , med mange kvinder at bruge tamponer i løbet af dagen og puder i om aftenen og natten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.