hvordan du fjerner en penis implantat

Penis implantater anvendes, når en mand ikke kan opnå eller opretholde en erektion under samleje . Det er et langt rør ( eller flere) , som er kirurgisk placeres langs skaftet af penis og en pumpe, som kan placeres enten internt eller eksternt . Røret ( e) er fyldt med luft , saltvand eller silikone . Pumpen kan betjenes enten manuelt ved hjælp af en anordning, som regel syet til pungen eller ved en fjernstyret betjeningsanordning . Penis implantater kan have at blive fjernet på grund af infektion (som regel af de kirurgiske stedet), udsivning af stoffet bruges til at oppuste røret eller opløsning af de materialer, der rørene er lavet . Ethvert forsøg på at fjerne en penis implantat bør gøres af en autoriseret læge på et hospital eller en -dags kirurgi center
1 .
Har en evaluering udført af din urolog eller en generel kirurg at afgøre, om penis implantat skal fjernes .
2 .
Indtast hospitalet eller samme dag kirurgi center i henhold til de anvisninger du har fået af din udbyder . Du vil sandsynligvis ikke få lov til at spise i mindst 12 timer før proceduren . Du vil sandsynligvis have dit blod tegnet og en IV påbegyndt inden proceduren er at finde sted . Du vil blive ført til det kirurgiske suite og satte til at sove ved narkoselægen . Din vitale tegn vil blive fulgt nøje af det kirurgiske team .

3 .
Fjernelse af penis implantat vil ske gennem et snit langs skaftet af penis . Røret ( r ) vil blive fjernet sammen med eventuelle arvæv eller infektion , som kan være til stede på pladsen . Hvis der er en ekstern pumpe sutureres til pungen dette vil også blive fjernet på dette tidspunkt. Den incisionssted vil blive syet lukket og et dræn rør vil højst sandsynligt blive indsat for at holde eventuelle drænvand fra incisionen fra backup og giver infektion til form. En steril forbinding vil blive anvendt, og du vil blive returneret til opvågningsstuen , hvor inddrivelsen holdet vil fortsætte med at overvåge din livstegn , mens du er ved at vågne op fra bedøvelsen . Du vil sandsynligvis ikke få lov til at forlade hospitalet eller samme dag kirurgi center , indtil du er i stand til at urinere på egen hånd , eller du kan have haft en urin kateter placeret under operationen for at hjælpe dig med at urinere , mens hævelse er til stede fra kirurgi .
4 .
Skift forbindinger til operationsstedet efter din læges anvisninger . Hvis du bemærker usædvanlig blødning eller udledning , skal du kontakte læge straks . Følg op med din læge efter operation ifølge hans anvisninger .

gode råd og advarsler • Følg altid lægens anvisninger så tæt som muligt for at forhindre komplikationer .
 • Hvis du har haft en urin kateter placeret efter operationen , må du ikke forsøge at fjerne det selv , da det kan beskadige operationsstedet.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.