hvordan kan herpes forebygges ?

Hvordan Herpes overføres


Herpes er en meget smitsom sygdom , der er let overføres , især i munden til hudkontakt , såsom under seksuelle aktiviteter . Det sted, hvor udbruddet af herpes læsioner vil bestemme, hvordan du overføre sygdommen til andre . Oral herpes kan overføres ved at kysse ; genital herpes ved oral , anal eller vaginal samleje . Læsioner kan komme i kontakt med en anden persons åbne sår eller sår og sendes på den måde . Du må ikke vide, at du har ondt i , hvis det ikke er umiddelbart synlige , så bør der tages forholdsregler , når du har mistanke om at du har et udbrud .

bedste praksis for forebyggelse


Den første linje i forsvaret i at forebygge herpes transmission at dyrke sikker sex . Undgå enhver seksuel kontakt , når du eller din partner er der et udbrud, og bruge kondomer , selv når den smittede person er ikke at have en synlig udbrud . Begrænsning af dit forhold til en enkelt partner med til at reducere risikoen for at pådrage sig en herpes -infektion uden for forholdet . Den eneste sikre måde at undgå herpes er at indtaste et monogamt forhold med en person , som du ved er blevet testet og har ikke virus .

Hvordan Herpes kan ikke overføres .


Sidder på toiletsæder , og deling kopper , håndklæder , svømmehaller , bade eller varme bade vil ikke give dig infektionen . Den virus ikke overleve længe uden for kroppen og behov direkte kontakt med herpes læsioner af en menneskelig vært , der skal spredes .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.