hvordan man kan overvinde sterilitet

Når et par er i stand til at forestille efter seks måneders ubeskyttet samleje , kan et medlem af det par, der skal sterile . Den enorme fremskridt i lægevidenskaben har gjort det muligt for infertile eller sterilt par at blive gravide ved hjælp af en række behandlinger fra urter til assisteret reproduktion kirurgi . Nogle af grundene kvinder kan være steril , er fedme , anæmi eller STD 's . Mens mænd kan være sterile på grund af lav sædkvalitet , stress , beskadigede reproduktive organer eller kræft :

1 .
Reducer dit niveau af stress og opgive ethvert dårlige vaner . Du er nødt til at slappe af for at overvinde barnløshed . Du bør også følge en sund kost, der indeholder masser af frisk frugt og grøntsager , og hele korn skyllet ned med rigelige mængder vand . Opgiv sukkerholdige og fedtholdige fødevarer , samt alkohol og rygning . En regelmæssig motion rutine i mindst 30 minutter om dagen , for at supplere en sund kost og en sund livsstil .
2 .

Brug urte medicin og holistisk procedurer for at overvinde sterilitet naturligt . Urter har været brugt i århundreder til at øge reproduktion . Holistiske behandlingsformer som akupunktur og massage hjælper kroppen slappe af . Nogle urter hjælpe med at stimulere hormon produktion . Kinesiske og indiske naturlæger tilbyder en række naturlige helbredelsesmetoder for sterilitet . Rødkløver , hindbær blade , dame 's brændenælde og brændenælde er naturmedicin , der anvendes til kvinder , mens Astralagus og Ponax Ginseng er vant til at overvinde sterilitet hos mænd .
3 .
Gå til en terapeut . Hvis du føler at din barnløshed skyldes stress og en manglende evne til at slappe af , kan rådgivning hjælpe . Terapeuter er kvalificerede til at hjælpe par overvinde barnløshed . Mange gange par er så fokuseret på at opfatte , at stress i sig selv forårsager sterilitet . Terapi kan hjælpe med at finde roden til problemet samtidig med at hjælpe par med fokus på deres forhold som et vigtigt element , snarere end at fokusere på sterilitet og dets deraf følgende stress.
4 .
Tal med din læge om dit problem . Læger kan ordinere medicin til at forbedre fertiliteten. Chlomid er normalt det første ordinerede lægemiddel . Hvis det mislykkes , så Human chorion gonadotropiner Hcgs tendens til at blive den næste valg . Hcgs stimulere hormon aktivitet . Lupron og Metphormin er almindeligt ordineret Hcgs .
Medicin har bivirkninger , og flerfødsler er ofte et resultat af at tage disse lægemidler.

5 .
Når andre behandlinger mislykkes , søge ved hjælp af en assisteret reproduktion klinik . Der er tre typer af assisteret reproduktion operationer leveret på barnløshed klinikker . IUI er intra-uterin insemination , hvor sæden er kirurgisk introduceret til ægget i livmoderen . IVF er en metode , hvor sæden og æggene er tilfældigt blandet i en lab og det resulterende embryo er transplanteret kirurgisk ind i livmoderen . Og ICSI er intra-cytoplasmatisk sperm injektion , hvor sædceller er direkte sprøjtet ind i ægget under operationen .

gode råd og advarsler


 • Det giver ikke mening at få stressede over sterilitet . Fokus på dit forhold snarere end undfangelse til at reducere dig stressniveau.
 • nr. reproduktive metode er virkelig idiotsikker . Man må forsøge at overvinde sterilitet ved fuldt at anerkende det faktum , at parret aldrig kan blive gravide, selv om ethvert forsøg er blevet gjort .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.