hvordan man kan reducere labido

Sex Drive er en naturlig del af den menneskelige erfaring . Men når seksuelle tanker og opfordrer bliver påtrængende , tung eller føre til uønsket aktivitet de kan have behov for at være bremset gennem medicinering . Men , før du prøver at reducere libido kemiske midler , bør patienter altid konsultere deres læge først for at finde ud af, om de rent faktisk lider af hyper-seksualitet , eller hvis det, de oplever , er blot en naturlig del af en sund lyst til sex .

Sådan Reducer Libido


1 .
Lav en aftale med din læge . Fuld offentliggørelse af din fysiske og /eller psykiske symptomer , vil hjælpe din læge undersøge karakteren af dit problem . Roden af dit problem kan være psykologisk eller hormonelle og den foreskrevne behandling kan være behandling , medicin eller en kombination af de to . Men vil du ikke være i stand til effektivt at styre din libido , indtil du identificere karakteren af dit problem .
2 .
Start et kursus af selektive seratonin reuptake hæmmere ( SSRI ) . Visse anti-depressiva såsom Prozac og Zoloft er klassificeret som SSRI og en almindelig bivirkning af disse stoffer er nedsat libido . De kan være særdeles effektive , hvis din læge opdager , at din øget libido er relateret til depression . Men , reaktioner på SSRI variere fra patient til patient , og du kan ikke opleve nedsat libido . Desuden kan SSRI også hæmme din seksuelle præstation .

3 .
Start et kursus i anti-androgener . Anti-androgener , såsom Depro-Provera og Cyproterone administreres i ekstreme tilfælde og er i daglig tale benævnt " kemisk kastration " . Mens anti-androgener ikke hæmmer seksuel funktion , de reducere sexlyst og seksuelle tanker ved at undertrykke effektiviteten af hormonet testosteron .
4 .
Måske er det mest ekstreme og mest sjældent anvendte metode at reducere libido er gennem fjernelse af den ene eller begge testikler . Men da fremkomsten af "kemiske kastration "og andre mindre invasive metoder , er denne ekstreme metode næsten aldrig taget .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.