hvordan man kan vide, hvornår du er mest frugtbare , når din cyklus er uregelmæssig

De fleste mennesker antager, at en kvindes menstruationscyklus skal 28 dage i længden med ægløsning forekommer på dag 14 . Mens dette er sandt for nogle kvinder , de fleste kvinder cykler varierer , og mange har uregelmæssig cyklus . Mange ting kan påvirke en kvindes cyklus såsom stress , medicin og sundhedsmæssige forhold. Læring tegn på frugtbarhed og tage noget tid at observere og registrere dem, kan være med til at bestemme, hvornår du er mest frugtbar , hvis din cyklus er uregelmæssig :

observere dine BBT


1 .
Køb en BBT ( basal kropstemperatur ) termometer . BBT termometre kan findes i de fleste kiosker eller fra specialbutikker online .
2 .

Lav et skema til at registrere din temperatur en gang om dagen , fortrinsvis på samme tidspunkt hver dag . Se afsnittet Ressourcer nedenfor for en gratis online diagram til at spore dine BBT samt andre tegn .
3 .
Tag din temperatur , når man vågner og inden du står ud af sengen . Tager det på samme tid hver dag producerer de mest nøjagtige resultater .
4 .
Optag dit daglige temperatur samt som noget , der kan ændre din cyklus såsom søvn ændringer , stress eller rejser .

5 .
Overhold mønster i diagrammet , indtil du opdager en stigning i temperaturen i mindst tre dage i træk . Frigivelsen af progesteron efter ægløsningen forårsager en forhøjelse i temperaturer for den resterende del af cyklussen .

Andre Skilte


1 .
Observer ændringer i livmoderhalsen væske hele menstruation cyklus . Dette sker typisk , når du tørrer efter brug af badeværelset eller ved forsigtigt at indsætte en ren finger ( negle trimmet ) i skeden . Tør eller klæbrig cervikal væske er typisk ikke frugtbar , men elastisk , klare og æg-hvid cervikale væske er mest frugtbar .

2 .
Brug OPKs ( ovulation prædiktor kits ) til at bestemme , når du er tæt på ægløsning . OPKs test for et hormon bølge , der indikerer ægløsning kommer til at ske inden for de næste 24 timer.
3 .
Observer position af livmoderhalsen hele cyklussen ved forsigtigt at indsætte en ren finger ( med trimmet søm ) i skeden og kontrol af placeringen af livmoderhalsen . Livmoderhalsen bliver lav og lukkede hele cyklus, indtil ægløsningen er nær, så bliver høj og blød .

gode råd og advarsler • Charting BBT hjælper med at afgøre, om og hvornår en kvinde har ægløsning , men ikke forudsige det på forhånd .
 • Observering af livmoderhalskræft holdning er en valgfri tegn og kan kun anbefales til kvinder , der er komfortable at kontrollere det .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.