kemiske metoder til svangerskabsforebyggelse

To syntetiske versioner af hormoner progesteron og østrogen anvendes i de fleste kemiske-baserede svangerskabsforebyggende midler. Syntetiske kemikalier bliver brugt, fordi kvinders maver og tarme typisk optager og tolerere dem bedre end de naturlige kemikalier

Process


Den progesteron og østrogen hormoner i p-piller efterligne de biokemiske effekter af graviditeten, så et æg , vil ikke blive frigivet til befrugtning .

Orale antikonceptiva


Orale kontraceptiva , der indeholder store mængder af østrogen og progesteron blev indført i Amerika i 1960'erne . I 1984 , var en opdateret form fremstilles med ændrede mængder af østrogen og progesteron , så det laveste beløb af østrogen anvendes under en menstruation . Denne ændring forhindrede blødning mellem perioder .

Injection Metoder


En injektion svangerskabsforebyggende administreres flere gange i løbet af et år . Disse piller indeholder de samme typer af kemikalier som dem, der findes i p-piller .

Implantation Metoder


En implantabelt stang eller intrauterin enhed ( IUD ) er anbragt inden en kvindes krop og bliver der i op til flere år . Kobber IUD og hormonelle IUD er to typer af intrauterin udstyr .

Ikke-hormon kemiske metoder

spermicide , en form for ikke-hormon kemiske svangerskabsforebyggende , dræber sædcellerne , før den befrugter et æg . Nonoxynol -9 , en fælles anvendte kemiske , findes i svamp , skum , creme eller gelé præventionsmidler. Spermicide kan også bruges med andre svangerskabsforebyggende at øge effektiviteten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.