kønsvorter forebyggelse

Kønsvorter er forårsaget af det humane papillomavirus ( HPV ) . Ikke alle mennesker , der har HPV vil udvikle kønsvorter . Omkring 20 millioner amerikanere er smittet med en form for HPV , og de fleste er klar over det . En person kan have den virus , der forårsager kønsvorter uden at have nogen tegn eller symptomer . Det er derfor, det er så vigtigt at vide, hvordan du beskytter dig selv

Hvordan kønsvorter er spredt


Kønsvorter er spredt gennem hudkontakt . Dette omfatter huden omkring vulva , vagina , livmoderhals , anus , pungen , penis og lår . Enhver hud , der kommer i kontakt med virus er sårbar . Husk, at en person ikke kan have kønsvorter ved kontakt , men kan stadig sprede virus til en anden person . For eksempel kan Sally har stamme af HPV , som forårsager kønsvorter , selv om hun har faktisk aldrig haft kønsvorter . Hun kunne være helt uvidende om, at hun har virus . Hvis Sally har sex med Bob , kan hun give ham kønsvorter . Dette er muligt selv med et kondom .

Forebyggelse


Den eneste surefire måde at forhindre kønsvorter er til at afholde sig fra sex eller at være sammen med partner, der ikke allerede har virus . Kondomer reducere hudkontakt , men dækker ikke alle mulige områder af infektionen .

Monogomous relationer


Hvis du er seksuelt aktive , den sikreste måde at gøre det er med en person . To mennesker i et fast forhold over en lang periode er mindre tilbøjelige til at optage den virus, der forårsager kønsvorter .

Kondomer


Brug kondomer korrekt og med hver kontakt til yderligere at reducere dine chancer for at pådrage sig kønsvorter . Et kondom skal slidt før hudkontakt er lavet . Den skal forblive på gennem alle seksuel aktivitet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.