massage tips til par

Gør et af din date nætter , en massage nat . En massage er en afslappende , kærlig aktivitet, par kan nyde frit og i privatlivets fred for deres eget hjem . Et par massage er en massage , der giver hver enkelt partner lige tid til at give og modtage en massage . Du behøver ikke at være en professionel til at give en . Følg blot disse massage tips til par

Forberedelse


Lav din massage tid specielle ved at forberede din massage område . For at gøre denne lejlighed mest afslappende det kan være du måske nødt til at justere lys , lyd og dufte . Først , dæmpe lyset eller bruge stearinlys til at skabe et fredeligt , roligt miljø . Reducerer distraherende lyde ved at slukke for fjernsynet , sende børnene i seng og måske spille nogle bløde musik . Udnyt kraften i duft ved at spraye dit værelse med nogle sandeltræ duft eller måske vanille . Indstilling af stemning vil gøre det nemmere for dig og din partner til virkelig at nyde din massage .

Metode


Har din partner ligger på hans eller hendes mave behageligt på en seng . Du ønsker måske at lægge et rent ark under din partner til at holde eventuelle overskydende olie fra at komme på din seng . Hæld nogle massage olie i hænderne omkring kvart størrelse . Gnid den ind i dine hænder i et par sekunder for at frigive dufte og varm det op . Begynd på nakken og gnid opad forsigtigt . Juster trykket af massage ved at spørge din partner , hvis de ønsker det sværere eller blødere . Prøv ikke at tale for meget selv, behøver samtaler ikke hjemme i massagerum. Hold gnide opad , når du bevæger ned din partners ryg . Glem ikke at flytte din partners krop . Du ønsker ikke at bo i ét sted . Hvis du ikke er sikker på , hvor til massage , så spørg . Må ikke stress over-metode . Bare gør hvad der føles naturligt for dig og føles godt at din partner .

Time


A 3 minutters massage vil gøre ingen nogen god . Husk dette er et par massage . Hvad du giver , bør du forvente at komme tilbage . Måske ønsker du at tale med din partner om, hvor længe en massage du skal give hinanden , så der er ingen forvirring . Under massage tid ikke blive forstyrret, hvis din partner falder i søvn . Efter alt , er afslapning målet for din massage . Hvis din partner er en kronisk massage sovende du går first. That måde , hvis han eller hun falder i søvn vil det ikke er skåret i din massage tid . En 20 minutters massage går hurtig , når du massage fødder , ben , hænder , ryg og nakke .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.