naturlige måder at øge sædtal

Lav sædkvalitet er en væsentlig medvirkende faktor for infertilitet hos manden . Der er en række grunde til spermietallet at være lav , og selvom der er et utal af medicinske behandlinger og over -the-counter kosttilskud , der er alle naturlige metoder, der kan være lige så effektive . Det skal dog bemærkes , at disse metoder kan arbejde for nogle , er de ikke beregnet til at behandle en mere alvorlig underliggende medicinsk tilstand . Hvis du ser nogen forbedring , søge råd hos din familie læge

Slip Stress


En af grundene til lav sædtal er stress . Det kan være fra dit job , dit parforhold , økonomi eller din lavt sædtal . Snarere end at fokusere på hvad der går galt , få tid hver dag for at lade det gå og slappe af . Yoga og meditation er begge to dejlige metoder til afslapning , men hvis de ikke passer dig , gøre, hvad der interesserer dig . Hvad enten det er at lytte til din yndlingsmusik i et mørkt rum , eller spille et spil basketball med dine venner , hvis det slapper du kan det hjælpe med at forbedre din sædkvalitet .

Slow Down


sædafgang for meget fører til en lav sædkvalitet , især hvis din tæller ikke er høj til at starte med . For at bekæmpe dette , undgå onani i mellem samleje . Du vil også ønsker at begrænse mængden af samleje , du har . En god regel at følge, er for hver to back -to-back sædafgang du har , vente tre dage , før de indleder samleje igen .

Se på dine vaner


vaner såsom alkohol og tobak brug , eller brug af marihuana , kan sænke sædtal med så meget som 50 procent . Dette kan vendes , og din sædkvalitet kan øges , hvis du er i stand til at fjerne et eller alle af disse fra din livsstil .

Keep It Cool


Når temperaturen i testiklerne stiger , mængden af sædceller falder . Derfor kan du være i stand til at øge din sædkvalitet ved at undgå ting som varme bade og saunaer , og iført boksere frem trusser . Et andet trick er at vaske dine testikler med koldt vand efter at have taget et varmt bad eller brusebad , kan dette også bidrage til at øge din sædkvalitet og motilitet .

Tabe

Hvis du medbringer eventuelle overskydende pounds , kan din testosteron niveauer være lav. Lavt testosteronniveau resultere i en lav sædkvalitet. For at vende denne , kan du foretage et par ændringer i din kost og indarbejde 30 minutter til fods ind i din dag , når de ekstra pounds begynder at forsvinde , kan din sædkvalitet igen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.