no- skalpel vasektomi teknikker

No-skalpel vasektomi blev opfundet i Kina af Dr. Li Shunqiang i 1974 , og introduceret til USA i 1988 . No-skalpel teknik er lige så effektiv som den traditionelle metode , med den ekstra fordel ikke kræver indsnit eller masker , kan den udføres på mindre tid , og mindre restitutionstid er nødvendig. Typisk vasectomies i USA varierer i pris fra $ 500 til $ 1000

No- Skalpel Procedure


Den ikke-skalpel metode er forskellig fra den traditionelle vasektomi grund af den måde lægen kommer ind i pungen til at udføre proceduren . Den traditionelle vasektomi kræver et snit skal foretages i pungen , mens no-skalpel metode ikke . Når lokalbedøvelse administreres , lægen gør en lille punktering i pungen , og enten venstre eller højre sædlederen er placeret gennem åbningen . Sædlederen rør transport sæd fra pungen til sammen med sæd , der er frigivet under sædafgang. Røret skæres , og en afdeling kan fjernes . De to ender af vas deferens forsegles, og genindsat i pungen . Samme procedure udføres derefter til den anden sædlederen . Bagefter skulle de små punktering heler uden sømme .

Needle Procedure for Anæstesi


Nålen vasektomi teknik refererer til administration af anæstesi . Gennem denne procedure , vil lægen bruge en lille nål at injicere en lille mængde indefrysning opløsningen i pungen , og også langs hver vas deferens . En kedelig ache vil følge , og derefter samlet følelsesløshed i området .

Ingen Needle Procedure for Anæstesi


Denne proces anvender en trykreguleret spray af Xylocain , der er frigivet gennem en pen-lignende enhed til følelsesløs hver vas deferens . Fordelene ved denne teknik omfatter smertefri administration , er mindre mængde af anæstesi er nødvendigt, og de processuelle tid er reduceret .

Risici


En læge bør underrettes i tilfælde af eventuelle problemer , såsom hævelse eller smerter . Selv om der ikke livstruende tilstande er forbundet med en vasektomi , er mindre problemer normalt behandles med is , anti-inflammatorisk medicin , tid og hvile . Som med enhver operation , kan en risiko forekomme . Mulige komplikationer omfatter ubehag , infektion , procedure fejl , hæmatomer , epididymitis , sperm granulom , post vasektomi smerte syndrom og anti-sperm antistoffer .

Effektivitet

vasectomy er 99 procent effektiv i graviditeten forebyggelse, selv om resultaterne ikke er umiddelbar og anden form for prævention må anvendes under sex i seks til otte uger bagefter . En opfølgende aftale vil forekomme at analysere sæd og fastlægge den procedure succes .

Post-procedure

Nogle mænd kan opleve let ubehag , og tage en mild smertestillende medicin til behandling . Mens de fleste mænd er i stand til at køre bagefter , det er bedst at have en udpeget chauffør for post-procedure transport . For de første 48 timer bagefter , bør mænd hvile med forhøjet fødder , tager ikke bade eller Dyp Legeme i Vand og is området i 20 minutter hver time . For den første uge bagefter , bør is området hver aften , mænd slid lun undertøj eller atletisk supporter , undtagen når du sover , eller hvis det forårsager ubehag , elevator intet tungere end 15 pounds , og undgå motion , sex eller anden fysisk anstrengelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.