prævention planlægning

Prævention planlægning er ikke en situation, der skal tages let på. Selvom der er mange muligheder , du har brug for at afgøre, hvilken løsning der fungerer bedst for dig og din livsstil . Der er mange faktorer, som bør tages i betragtning , før du vælger den form for prævention du vil bruge , og folk langs vejen , du har brug for at inddrage , hvem der kan gøre din beslutning nemmere

undersøge din livsstil


Det første skridt i prævention planlægning er afgørende dine personlige behov . Den bedste måde at opnå dette på er ved at kigge på din livsstil . Hvis du er single, kan du ønsker prævention på en efter behov grundlag , som f. eks kondomer . Hvis du er i et forhold , kan noget længere virkningstid , såsom p-piller , passer dig bedre .

Tal med din partner


Hvis du er gift , prævention planlægning kan spille en stor rolle i jeres forhold , især hvis du er nygifte . Du er nødt til at drøfte eventuelle karriere og finansielle mål de to af jer måske har, og fastsætte en tids- linje til at starte din familie . Når du har begge enige om , du har et bedre udgangspunkt for at vælge den rigtige form for prævention for dig . For par , der allerede har børn , og føler, at du er tilfreds med størrelsen af din familie , kan du diskutere permanent prævention , såsom vasectomies og æggeleder ligations , begge former for sterilisering .

besøge lægen


Før lægges på enhver form for prævention , bør du lave en aftale med din læge og få en fuldstændig fysisk og bækken eksamen . Nogle former for prævention bør ikke tages , hvis du er i risiko for visse sundhedsmæssige betingelser såsom hjertesygdomme og kræft . Din læge kan også diskutere med dig de mange typer af prævention , deres effektivitet og hvor længe de er effektive til , hvilke fordele og risici. Disse faktorer bør alle tages i betragtning , før du foretager din endelige beslutning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.