sædbanker procedurer

En sædbank er en virksomhed , der gemmer og bevarer levende sædceller i forbindelse med kunstig befrugtning . Nogle mænd donere sæd til en bank , for tredjeparter at opnå graviditet , mens andre mænd vil bruge en bank til at gemme sæd til deres egen senere brug . Der er standard , der benyttes af sædbanker , for at sikre sikkerheden , beskyttelse af privatlivets fred og præcision

Hvordan Sperm bevares


Sperm er produceret af en donor og derefter straks bragt til et sædbank laboratorium . Der er sæd analyseres for tælle og motilitet . Hvis prøven er tilstrækkelig , og donoren har bestået alle medicinske kvalifikationer , så sædcellerne vil blive fastfrosset og lagres. Sperm er frosset til brugen af kryopræservering . Dette er en særlig proces for frost er designet specielt til celler eller væv . For sædceller at blive afgørende for langtidsopbevaring , skal det holdes i flydende nitrogen ved -320 grader Fahrenheit .

donere Sperm


Der er mange grunde til, at en mand kan vælge at donere sæd . Nogle mænd ser det som en måde at tjene supplerende indkomst , mens andre blot ønsker at hjælpe kvinder og par undfange et barn . Uanset årsagen , indebærer en sæddonation mere end en hurtig indbetaling . Tværtimod skal en donor underkaste sig en række medicinske tests og baggrundstjek .

En sæddonor skal opfylde en række grundlæggende krav for at komme i betragtning til brug af sædbank . Typisk , skal donoren over 18 år og under 45 år . Donoren skal også være fri for smitsomme sygdomme og må ikke have en familie historie af genetiske sygdomme . Sperm banker kan også kræve en langsigtet forpligtelse til at donation program . Sædbanker kan kompensere donorer for hver prøve , selvom den enkelte bank kan have en anden lønskala . Ifølge SpermBankDirectory. com , en national bibliotek af sæd cryobanks , vil en donor gøre et gennemsnit på $ 30 til $ 50 per prøve .

Banking Sperm


Sperm bank er , når en mand gemmer sin sæd til eget senere brug . Der er mange grunde til, at en mand kunne vælge at banken hans sæd . Hvis han er ved at gennemgå kirurgi eller behandling af kræft , for eksempel , kan han ønsker at gemme sine raske sædceller i tilfælde hans fertilitet påvirkes . Andre mænd ønsker at banken sæd forud for en vasektomi , just in case , de beslutter at formere sig efter indgrebet .
Banking sæd er en meget enklere proces , end at donere sæd . Selv om enhederne stadig vil blive analyseret for kvalitet , vil en omfattende baggrund kontrollen ikke være nødvendig. Flere donationer af sæd kan være nødvendigt , dog med henblik på at sikre de bedste chancer for at blive gravid et barn i fremtiden. Der opkræves gebyr for sperm bank , selv om den adskiller sig mellem bankerne .

vælge en donor


Sperm bankkunder omfatte par og enlige kvinder , der ønsker at opnå graviditet via kunstig befrugtning . Som kunde hos sædbanken , vil den modtagende kvinde kunne vælge en donor baseret på oplysninger om hans generelle fremtræden, uddannelsesbaggrund og sygehistorie .
Mange donationer er lavet anonymt , hvilket betyder, at sæddonor navn vil ikke være tilgængelig for kunderne . Men nogle mænd donere åbent , hvilket gør det muligt for kunden, og selv den kommende barn til at møde ham personligt . For nogle kunder er det vigtigt at have denne mulighed .

Sikkerhedsforanstaltninger

Potentielle sæddonorer skal samarbejde med omfattende baggrundstjek og lægelig med henblik på at kvalificere sig til donation . Sperm banker vil sikre , at sæden er sygdomsfri , og at alle donorer er af sund sjæl og krop . Når et eksemplar er frosset , vil det blive i karantæne i mindst seks måneder, således at det kan blive testet en gang mere for smittefarlige sygdomme .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.