std testprocedurer for mænd

En række af test teknikker anvendes til at påvise seksuelt overførte sygdomme hos mænd . Nogle af disse praksis varierer fra dem, der anvendes til at påvise kønssygdomme hos kvinder , mens andre , som dem der bruges til HIV , er præcis de samme . Der er også forhold som HPV (som er angivet ved tilstedeværelsen af symptomer , der er sjældne hos mænd ) som der er i øjeblikket ingen test . Screening for kønssygdomme rutinemæssigt indeholder en fysisk prøve og forhør af eksaminator

Chlamydia


klamydia test for mænd består i at tage en prøve via urinrøret vatpind . Ifølge Epigee , er der også urinprøve til at påvise klamydia , og disse er særligt effektive i test mænd . Klamydia kan påvises via antigen test eller ved dyrkning af bakterien , der forårsager den betingelse til observation .

Gonorrhea


Gonorrhea test for mænd består i at tage en vatpind fra potentielt berørte områder , herunder urinrøret , endetarmen eller hals . Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) rapporterer, at gonoré i urinrøret kan også findes ved hjælp af en urinprøve . Gram pletter , som giver mulighed for bakterie, der forårsager Gonoré at blive set med en lup, er mere effektiv til påvisning af gonoré hos mænd .

Genital herpes


Det Internationale Herpes Management Forum ( IHMF ) rapporterer , at prøver til påvisning af genital herpes er taget med en vatpind fra en herpes sår eller gjort på genital sekret . Som i klamydia , kan virus enten dyrkes , så den kan observeres direkte eller en test kan gøres for at opdage antigener .

Syfilis


Test for syfilis afhænger af, hvad fase af sygdommen den enkelte befinder sig i. Første fase syfilis er opdaget, ifølge Epigee , ved at afprøve væske fra chancres som måtte være placeret på kønsdelene eller i munden eller anus . Blodprøver bruges til at detektere sekundær syfilis , og en test på spinalvæske er gjort for at opdage den sene syfilis .

Trichomoniasis

Det protozoer , der forårsager trichomoniasis er fundet ved at teste udflåd fra penis . Stikprøven kan være nødvendigt at kulturperler efter herpes-coldsores. com fordi organismen findes i lav koncentration i penis decharge.

hiv

HIV testprocedurer er de samme for mænd og kvinder . Prøver af blod ( kanyle eller stick ) , oral væske ( podning ) eller urin er taget og er generelt analyseres for tilstedeværelse af antistoffer mod HIV .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.