typer af vasectomies

En af de mest effektive former for prævention er den mandlige sterilisering af vasektomi . Som et resultat af den procedure , der sæd forhindret i at deltage i sæd , der er frigivet under sædafgang. Proceduren er normalt udføres på cirka 20 minutter og er ofte udført som en ambulant kirurgi på lægens kontor . Omkostningerne ligger typisk fra $ 500 til omkring $ 1. 000. Mange gange sygesikring dækker proceduren

Effektivitet


vasectomy har en næsten 100 procent effektiv rente på forebyggelse. af graviditeten . Men disse resultater er ikke umiddelbart . Der er normalt en seks-til otte -ugers vente periode efter proceduren er foretaget, før resultaterne er effektive . I løbet af venteperioden , kan graviditet opstår , og bør forhindres ved hjælp af en anden form for prævention . Der er mindst én opfølgende samtale med lægen , så sæden kan analyseres , og resultaterne af proceduren kan bestemmes .

Konventionelle vasectomy


Læger , der udfører en konventionel vasektomi indleder proceduren ved at gøre et snit i pungen for at få adgang til sædlederen . Sædlederen refererer til de to små rør , at transport sædceller fra testiklerne til at kombinere med sperm under sædafgang. Når snittet er foretaget , vil lægen sted enten venstre eller højre sædlederen gennem incisionen åbningen . Sædlederen skæres , og en del kan eller ikke kan fjernes . De to ender af vas deferens er forseglet , og derefter genindsat tilbage i pungen . Den samme proces udføres derefter på den anden sædlederen . De snit bliver derefter lukket med flere sting . En lokal bedøvelse anvendes med denne procedure .

nonsurgical vasectomy


Den ikke-kirurgiske procedure svarer til den konventionelle vasektomi , men ingen indsnit er lavet . I stedet lægen gør en lille punktering i pungen ved hjælp af en spids hemostat eller anden medicinsk værktøj . Lægen placerer en vas deferens gennem åbningen , og udfører den samme procedure , som han ville gøre for de konventionelle vasektomi . Når den kirurgisk ændrede sædlederen er blevet genindsat i pungen , der ikke masker er nødvendige for at lukke åbningen . Åbningen skal helbrede naturligt på egen hånd. En lokal bedøvelse også bruges sammen med denne procedure .

Klip vasectomy


Vasectomies tider udføres med brug af små klip , ofte lavet af titanium , snarere end suturer . En fordel ved at bruge klip er, at vasectomy procedure tiden ofte forkortes . Klippene er ikke fjernet , dog , og vil blive boende inde i pungen for patientens levetid .

Laser vasectomy

Ifølge Vasectomy. com , har nogle patienter vist interesse i at bruge en laser til at udføre proceduren , men Der er ingen åbenlyse fordele at udføre proceduren på denne måde . Åbningen ville stadig skulle ske i pungen , og en kniv eller koagulation er normalt bruges til at skære sædlederen , uden at det medfører meget blodtab .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.