vasektomi politikker og procedurer

En permanent form for prævention , den mandlige vasektomi er en sterilisering procedure med en 99 procent effektiv rente under graviditet forebyggelse. Gennem denne procedure , er sæd forhindret i at deltage med sæden frigives under sædafgang. Der er flere metoder til at udføre proceduren , og en lokal anæstesi anvendes til alle dem

Konventionelle vasectomy


En konventionel vasektomi indebærer et snit , der gøres i pungen for at få adgang til sædlederen , eller de små rør, at transport sæd . Enten venstre eller højre sædlederen er placeret i åbningen og derefter skæres . En del af røret kan fjernes . De to ender af vas deferens er forsegles, og genindsat i pungen . Den samme proces udføres derefter på den anden sædlederen . De snit bliver derefter lukket med flere sting .

nonsurgical vasectomy


Denne procedure svarer til den konventionelle vasektomi , men uden at den oprindelige snit . I stedet er en lille punktering i pungen med en spids hemostat . Når sædlederen er udsat for, kirurgiske sakse kløft røret i to . Sædlederen derefter ætses at forsegle enderne . De to ender er genindsat i pungen , og proceduren udføres derefter på den anden sædlederen . Punktering bør helbrede naturligt uden sømme .

Klip vasectomy


Nogle læger udføre vasectomies med brug af små klip lavet af titanium i stedet for suturer . Brugen af klip kan forkorte vasectomy procedure tid . Klippene opholde sig permanent på plads i pungen , efter at proceduren er afsluttet .

Laser Vasectomy


På nuværende tidspunkt indeholder en laser ind i vasektomi procedure ikke praktiseres . En åbning i pungen Der er behov via et snit eller en punktering at indlede proceduren , og sædlederen skal være adskilt af saks eller ved hjælp af ætsninger .

Yderligere overvejelser

Brugen af acetylsalicylsyre eller andre anti-inflammatoriske medicin kan øge risikoen for blødning , så bør de ikke anvendes, før proceduren. Nogle læger vil anmode patienten barbere den forreste del af pungen , før proceduren starter, mens andre læger vil udføre barbering på kontoret . Patienten skal tage brusebad, grundigt, og bringe lun undertøj eller en atletisk supporter for efter indgrebet. På grund af mulig ubehag , bør patienten have en udpeget chauffør efter operationen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.