vasektomi procedurer

En vasektomi er en effektiv form for prævention og har en 99 procent effektiv rente under graviditet forebyggelse. En vasektomi forbyder sædceller fra at tilslutte sig sæd under udløsning . Resultaterne er ikke umiddelbart , dog med en ventetid på seks til otte uger

nr. Skalpel vasectomy


En lille punktering er lavet i pungen , og den venstre eller højre sædlederen løftes igennem åbningen og skæres . De to ender er ætses , bundet eller klippet , og derefter genindsat i pungen . Den samme proces udføres derefter på den anden sædlederen . Sømme er ikke nødvendigt at lukke punktere .

Traditionel vasectomy


I lighed med de ikke-skalpel kirurgi , bortset fra en skalpel bruges til at foretage snit på pungen . Sømme er brugt til at lukke indsnit .

Cost


Vasectomies koste minimum $ 500 til mere end $ 1. 000, og undertiden dækket af sygesikringen .

Forberedelse


Du må ikke tage aspirin eller anti-inflammatorisk medicin på forhånd på grund af øget risiko for blødning . Forsiden af pungen skal barberes .

Post-Kirurgi

Ubehag er sædvanligvis mild og smertestillende kan anvendes . Hvile og fødder elevation anbefales . En ispose appliceres på det angrebne område i løbet af de første 24 timer vil støtte hævelse . Lun undertøj eller en atletisk tilhænger vil lægge pres på området og tilbyde støtte til pungen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.