bakteriel vaginose retsmidler

Bakteriel vaginose er en almindelig vaginal infektion , og en af de største årsager til kraftig vaginal lugt . Selvom bakteriel vaginose kan komme ud på af en ny sex -partner , det er ikke en seksuelt overført infektion . Bakteriel vaginose kan være forårsaget af noget , der ændrer den normale miljø i skeden , som f. eks douching og visse former for medicin . Hvis ubehandlet , kan infektionen spredes , hvilket fører til bækkenbetændelse og endda sterilitet

Prescription Retsmidler


Antibiotika er standard behandling for bakteriel vaginose . Fordi bakteriel vaginose er en infektion forårsaget af bakterier , antibiotika er effektive ved aflivning disse bakterier og forhindrer dem i at sprede sig til andre dele af det reproduktive system og krop . Desværre , antibiotika også dræbe god vaginal bakterier , hvilket kan føre til en gær infektion . På grund af dette , recepter for antibiotika ofte også omfatte forskrifter for gær infektion behandlinger så godt.

Naturmedicin


Der er bogstaveligt talt snesevis af naturlægemidler siges at helbrede bakteriel vaginose . Mens mange af disse midler kan være effektive for dig, er det vigtigt at være re- evalueres efter du har mistanke om infektion er gået til at sikre, at det ikke har spredt sig eller blot lempet .

Ifølge bakteriel vaginose. com , tea tree olie er den mest anvendte urtemedicin til bakteriel vaginose . Dette væsentlige olie har antibakterielle og anti svampe egenskaber . Det er normalt anvendes til tamponer eller lavet til stikpiller .

Black valnødder indeholder et stof kaldet juglone , som indeholder antibakterielle egenskaber . Det er normalt anvendes til vagina og ydre skamlæber i tinktur form .

Cone blomst , en nær slægtning til den solsikke , har været brugt i århundreder til at styrke immunforsvaret . Tage det oralt som en te siges at arbejde både med det immunforsvar øge magt , og af blomstens antibakterielle egenskaber .

Hvidløg er en anden populær antibakterielle , anti svampe og antibakterielle urter . En hel fed hvidløg kan indsættes i vagina at dræbe bakteriel vaginose . Det kan pakkes ind i gaze for lettere indføring og udtagning. Det siges at være effektiv mod at forebygge fremtidige infektioner , så godt.

Forebyggelse


Bakteriel vaginose er ikke en seksuelt overført sygdom . Det kan komme på til enhver tid , uden varsel . Der er nogle måder at forhindre smitte i at opstå i første omgang . Ifølge Columbia University Health Services , tørre forfra og bagud , er et vigtigt skridt. Det holder skadelige bakterier væk fra skeden . Iført alle bomuld trusser , som gør det muligt vagina til at trække vejret er en anden måde at undgå bakterier , der vokser hurtigere , når skeden er for fugtigt . Kvinder udsat for denne infektion bør altid bruge kondom eller dental dæmninger under sex for at forhindre bakterier i at trænge ind i skeden via en anden legemsdel eller sex legetøj .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.