hvad er bivirkninger af prævention på knogler & muskler ?

Brugen af prævention har sin negative virkninger. Selv om det er en nyttig svangerskabsforebyggende , kan medicin gøre langsigtede skader på en kvindes krop . Hendes knogler og muskler er særligt påvirket på lang sigt med nedsat muskeltonus og mindsket knogletæthed

Funktion


Birth kontrol bruges til forebyggelse af graviditet . Andre anvendelser af præventionsmidler, omfatter regulering af en kvindes perioder , behandling hormonelle problemer og akne , samt bidrage til at mindske PMS eller PMDD symptomer . Mens alle disse ting er positive , gøre nogle langvarige effekter falde en kvindes krop .

Side Effects


Flere bivirkninger kan opstå som følge af brugen af prævention . Nogle af de mere almindelige symptomer omfatter gennembrudsblødning og pletblødning , tab af libido , hovedpine , træthed , ømme bryster , svimmelhed , hårvækst , vægttab eller vinde , humørsvingninger og kvalme . Men nogle langvarige effekter opstår en kvindes knogler og muskler .

Prævention ejendele på Bones


Ifølge The Cochrane Collaboration , gør ben der sker ændringer med kvinder , der bruger prævention i deres liv . Brugen af prævention fører til nedsat knogletæthed . Dette kan resultere i øgede frakturer som en kvinde aldre . Dette fører også til en højere risiko for osteoporose . Osteoporose er en stor sundhedsrisiko for næsten 28 millioner amerikanere . Sygdommen gør knoglerne skrøbelige og lettere at bryde . Svækket knogler er en stor bekymring for læger ved ordination prævention for at en kvinde over 40 år.

Prævention ejendele på muskler


Generelt brugen af prævention i enhver form fører til en mindsket muskelmasse over tid . I sidste ende , p-piller sænker anabolske hormon niveauer , som er nødvendige for at bygge muskler hos kvinder . Nedsat muskelspænding og masse vil føre til nedsat energi niveau og træthed , to almindelige bivirkninger af prævention .

Advarsel

Mens disse kendsgerninger har til formål at uddanne , bør det ikke afholde en kvinde fra at benytte prævention . Eventuelle bekymringer bør drøftes med en læge . En sundhedsperson kan derefter vælge en fødsel kontrol , der virker bedst for hendes særlige behov . Visse piller har forskellige typer af hormoner i dem sammen med forskellige beløb . En lav-dosis p-piller kan og vil nedsætte risikoen fremhævet ovenfor .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.