hvad sker der, hvis jeg stopper med at tage p- piller ?

Hvad er p-piller ?


Oral prævention , eller p-piller , er en almindelig form for prævention . Der findes mange forskellige slags piller , men de generelt fungerer på samme . P-piller er designet til at undgå graviditet i en af tre måder , ved hjælp af hormoner ( østrogen og progesteron ) , ifølge den amerikanske Graviditet Association .

Disse omfatter forebyggelse månedlige ægløsning , så livmoderhalsen til at producere mindre og tykkere slim for at gøre det vanskeligere for sædcellerne at komme ind i livmoderen og udtynding livmoderen foret for at gøre det sværere for et befrugtet æg at knytte til væggen .

Generelt er aktive ( hormon ) piller tages dagligt , på samme tid , for at undgå graviditet . Disse er normalt tages i 21 dage , og en placebo pille er taget i 7 dage . Denne 7- dages periode er , når menstruationen indtræder .

Side Effects


Nogle piger og kvinder oplever bivirkninger, når de går på p-piller som et resultat af den øgede hormoner . Disse bivirkninger kan omfatte kvalme , brystspænding , uregelmæssige pletter , vægtøgning , humørsvingninger eller hovedpine , ifølge den amerikanske Graviditet Association og Necon prævention medicin .

Kom Off Prævention


Kom ud af prævention er enkelt og er normalt bivirkning -fri , siger Trula Comstock , en sygeplejerske med Planned Parenthood i Horseheads , NY . Nogle piger og kvinder kan opleve mindre humørsvingninger .

Comstock forklarer , at hvis din periode blev lettere mens du er på p-piller , kan det vende tilbage til at være moderat eller svær , når ud medicin . Graviditet er muligt , så snart pille er ikke længere anvendes . Det er også derfor, det er vigtigt at tage p-piller hver dag på samme tid , hvis det hormon gives senere end normalt , kan kroppens synes, det er tid til at ægløsning . Fordi sæd kan leve i kroppen i op til 72 timer , et æg , der er løsladt på grund af en sen pille kan blive befrugtet .

" P-piller er gode for 24 timer , så kunne graviditet opstår , så snart den næste dag , " Comstock siger . Men det kan tage op til et år for en kvinde at blive gravid efter at få ud af p-piller .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.