hvordan man genkender tegnene på erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion ( ED ) er den manglende evne for en mandlig til at opnå en erektion eller udføre i samleje . Under episoder med inaktivitet kan også klassificeres som erektil dysfunktion , og er almindeligt et resultat af manglende eller blokering i blodgennemstrømningen fartøjer af penis . En anden årsag kan være , at penis musklerne ikke ordentligt slappe , eller at de kemikalier, de stimulerer seksuel ophidselse er ikke korrekt aktive i hjernen :
.
1 .
Undersøg, om du har uregelmæssig erektioner eller ingen erektioner overhovedet. Prøv at sætte dig selv i en Stressless situation, hvis du i øjeblikket har været under en masse stress . Stress er et fælles tegn for små tilfælde af erektil dysfunktion , og det er nyttigt at mentalt berolige dig fra at tænke arbejde , familie eller eventuelle problemer, der har skabt dit stress .
2 .

Test din blodtryk og tjekke din puls . Under højt blodtryk kan være et tegn , og årsag til erektil dysfunktion . Find ud af , om hjertesygdomme er almindelig i din familie og se en læge, hvis du oplever nogen alvorlige problemer . Undersøgelser viser også, at erektil dysfunktion kan være et tegn på hjerteanfald til at komme, forekommer så tidligt som tre år før et hjerteanfald ( se referencer) . Tjek med en læge for at se , om højt kolesterol , diabetes eller hærdning af blodårerne er årsag til din erektil dysfunktion .
3 .
Læs den medicin , du i øjeblikket på at se, om erektil dysfunktion er en bivirkning . Antidepressiva kan almindeligvis påvirker evnen til at opnå en erektion . Hvis du finder ud af , at en recept der forårsager din erektil dysfunktion , at tjekke med din læge om du kan sættes på en anden medicin for at løse dette problem .
4 .
Kontroller at se, om nogen lidelser du måtte have , er årsagen til dig erektil dysfunktion . For eksempel kan neurologiske , urin og endokrine sygdomme være årsag til ikke at kunne opnå en erektion . Modtag medicin til disse sygdomme for at se om det hjælper også med din erektil dysfunktion .

5 .
Prøv en selvtest , også kendt som natlig penis tumescence ( NPT ) stempel test . Ved hjælp af en stribe på seks frimærker , wrap stribe langs skaftet af penis før de går på vågeblus . Bær semi-tight bokser trusser og tjekke om morgenen for at se om stempel ringen brød . Hvis ringen pauser i løbet af natten på grund af en erektion , skal du kontrollere , hvordan stive erektion er ( se Resources ) .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.