hvordan man kan købe en prævention plaster

Den prævention plaster giver fleksibilitet ikke at skulle tage en pille hver dag . Erstattet en gang om ugen , har prævention patch ( Ortho Evra ) vist sig lige så effektiv som den p-piller . Plasteret virker ved at være placeret på et par forskellige steder på kroppen på en bestemt dag . Syv dage senere , skal du fjerne plasteret og erstatte den med en anden . Efter tre uger , skal du lade plasteret af for din periode
1
Læs op på plasteret , og se om det er rigtigt for dig . Der er ingen aldersbegrænsning for patch , men det kan ikke være rigtigt for dig , hvis du er ældre end 35 , da risikoen for visse bivirkninger øges . Se Ressourcer til patch 's officielle hjemmeside , der tilbyder oplysninger om dens bivirkninger og anvendelse .
2 .
Lav en aftale med din gynækolog eller gå til en Planned Parenthood center .


3 .
Tal med din gynækolog eller sygeplejerske praktiserende om din interesse i prævention patch . De kan fortælle dig nogle af de bivirkninger , og hvis du har været en lang tid klient , giver dig en fornemmelse af , hvordan du kan reagere over for plastret .
4 .
Har din gynækolog eller sygeplejerske praktiserende skrive dig en recept på plasteret .
5 .

Inden du begiver dig til din lokale apotek , jf. hvis der er nogen regler om prævention på apoteket eller tilstand . Nogle stater har love, der beskytter farmaceuter, hvis de nægter at udfylde en recept på religiøse eller moralske grunde .
6 .
Gå til din lokale apotek , og fyld din recept. De fleste bærer plaster eller vil henvise dig til en placering, der kan give det .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.